Publicerat i 2015

Mammadag

Ligger på altanen, vi har fått upp Sonos högtalare som man enkelt styr via en app och ur högtalarna kommer fantasiskt lugna och sköna akustiska låtar. I natt blev det lite spring, Leon har vant sig vid att få mat när han vaknar men jag anser att han inte behöver så i natt tog jag en liten fight och det resulterade (tillslut!) i mat klockan sex i morse och sedan sovmorgon till kvart i nio. HELL YEAH! 😂 När vi klev upp tog det lite längre tid än planerat att komma iväg för han har en bestämdhet och envishet som heter duga vår son så att få klart allt tog sin tid. Men vid halv elva åkte vi ut till Kvarnkojan där öppna förskolan ordnar med korvgrillning varje fredag. Leon som bara går numera skulle såklart gå själv från bilen till mötesplatsen och det blev ett stopp vid varje kotte ungefär hehe. Blev varsin korv, några gifflar & kaffe sedan åkte vi hem igen. Han somnade direkt när vi kom hem och jag ligger på altanen och försöker hålla ögonlocken öppna. Kan inte bestämma om jag ska vila eller låta bli, att bara ligga så här och lyssna på musik är väldigt avkopplande det med.
 
Hade gärna spenderat hela helgen hemma med min fina familj men i morgon är det kick off med jobbet så ska upp tidigt och hänga på Bosön hela dagen. Får mysa lite extra på söndag istället ❤️
 
 
Publicerat i 2015

Morning Monday

Välkommen måndag! Efter en väldigt trevlig helg är jag tillbaka på kontoret. I fredags kväll var jag och sambon iväg på 30 årsfest, men det blev ganska lugnt för oss båda och vi åkte och hämtade Leon strax innan midnatt. På lördagen hade vi inga som helst planer, så vi promenerade ner till centrum där det var Håbo festdag (tror det heter så?) och där var det fullt med folk som strosade runt, kollade på uppträdanden och klappade de små djuren som fanns på plats för dagen. På vägen hem därifrån gick vi förbi lekparken där Leon fick leka av sig och på kvällen satt vi med varsitt glas vin på vår nya altan och planerade de sista punkterna inför bröllopet nu i helgen där vi ska vara toastmaster och toastmadame :)
 
I går, söndag, var vi förbi det blivande brudparet och pratade igenom några små detaljer samt blev bjudna på lunch, sedan hade vi några ärenden i Kista Galleria. Nu jobbar vi alltså fram till torsdag denna vecka sedan åker vi till Gotland för bröllop på fredag förmiddag. Känns lite läskigt att vi ska lämna ifrån oss Leon hela helgen men det var en ekonomifråga tyvärr att ta med honom samt en barnvakt till Gotland så han får bli hemma med sin farmor & farfar istället.
 
I morse fick jag gott om tid på mig att göra mig i ordning och mina två älsklingar sov fortfarande båda två när jag åkte hemifrån. Skönt med lite egentid på morgonen att kunna göra sig i ordning i fred, dricka kaffe och bara kunna sitta på soffan själv med frukosten några minuter. Nu är jag som sagt på jobbet och ska börja dagen med en kopp kaffe, antar att alla ni andra kontorsråttor gör likadant :) Ha en fin dag! 💕
 
Publicerat i 2015

Fredag, 06.30

God morgon! När jag börjar skriva detta inlägg sover Leon, sen får vi se om jag hinner klart innan han vaknar hehe.  I natt fick vi sova hela natten men sedan var det bara kliva upp 06.30 när Manges klocka ringde, för då var Leon också vaken och ville verkligen inte somna om (trots att jag gärna velat det). Så upp med honom och leka lite på hans rum. Han fick jättemycket fina och roliga presenter när han fyllde 1 år i slutet av juli, bland annat dessa fina stolar & bord som gör sig perfekt på hans rum! Tack storasyster :) Tog oss ner på nedervåningen, mös på soffan och lekte lite till men sedan lade jag honom igen klockan 08 så nu sitter jag här själv på soffan och kollar OS med en kopp kaffe. Känner mig helt ok i kroppen, gav mig ut på en löprunda 4,5 km i går kväll för att testa våra nya trådlösa hörlurar och de är grymma! Jaybird X2 heter de och visst kostar de en slant, men SÅ värt att slippa sladdarna till telefonen när man springer.
 
Nu vaknade visst Leon så bara ta tag i den här dagen! Puss och kram 💕