Publicerat i 2016

Turas om

 
I morse var det min tur att få sovmorgon så halv nio klev jag upp och då fick Mange och lade sig nån timme. Man får hjälpas åt och turas om att få upp så båda orkar med :) Nu på fm har vi rensat hemma inför morgondagen samt flyttat om inne i gästrummet så nu är det ett kombinerat gäst- & lekrum, blev jättebra! Leon sover så ska göra mig i ordning, Mange ska åka och handla och så kommer svägerskan förbi med Astrid en stund. Förutom att jag är lite täppt när jag vaknar mår jag mycket bättre! Vad har ni för er i dag? 🖤
 
Publicerat i 2016

Julgransrensning

I går fick jag för mig att vi skulle rensa ut julen, eller åtminstone julgranen. Den var stor och fin fortfarande men när julafton är över tröttnar jag fort plus att den tog jättemycket plats och vi får gäster på nyår, så bort med pyntet och ut med granen. Har dock fortfarande julstjärnor och julgardiner kvar men plockat bort prydnadstomtarna.
 
 
I dag känner jag mig bättre och Leon är bara lite snorig så det går åt rätt håll. Vi får som sagt massa gäster på lördag så jag var förbi bolaget i dag och laddade upp med vin och bubbel, i morgon måste vi inhandla maten och börja förbereda så vi inte behöver stå i köket hela lördagen. Jag & Leon var dessutom över till kompis Sixten på eftermiddagen och det är så kul att se hur de börjar leka med varandra mer och mer :) Så himla söta!
 
Nu ska jag väcka Mange som somnat på soffan så vi kan gå upp och lägga oss, det tar på krafterna att kliva upp klockan sex på morgnarna så behöver komma i säng. God natt, och god fortsättning

Publicerat i 2016

Mellandagar

God kväll från sjukstugan, ja precis - vi är sjuka IGEN. Jag har ju i alla fall semester och får vara hemma men Leon är också ganska risig (börjar bli bättre nu, men har varit väldigt täppt och haft ögoninflammation i båda ögonen) så har inte varit jätteroligt att vara hemma med honom själv i dag. Dessutom har han fått för sig när han ska äta att han verkligen inte vill sitta på sin plats och VERKLIGEN INTE vill ha haklapp, vilket i dag har gjort att vi haft världskrig varje gång det varit dags för mat. Toppen.
 
Nu sitter vi på soffan, sambon provar sitt nya FIFA-spel till PS4 och jag sitter med datorn i knät. Alla mellandagsreor har ju dragit i gång så jag har kikat runt en del och eftersom jag har sålt av ganska mycket av Leons kläder från Mini Rodini har jag köpt massa nytt från bland annat Tiny Cottons, Bobo Choses och Koolabah. Det roliga med dessa kläder är andrahandsvärdet, att man har möjighet att få tillbaka en hel del när/om det är dags att sälja av men det mesta sparas till något eventuellt framtida syskon. Jag har även fyndat lite till mig själv, bland annat en blus från Dagmar och en jacka från Kari Traa.
 
Annars så har julen varit väldigt mysig och jag är verkligen glad för alla julklappar jag givit och alla julklappar jag fått! Så mycket bra och användbara grejer, både till mig själv och till hemmet. Jag bor i min nya pyjamas och glädjs verkligen över alla fina hårprodukter jag fått! Inte så ofta man lägger pengar på bra schampoo & balsam, nu fick jag tre uppsättningar så det lär jag kunna leva på länge :) Dessutom ser jag fram emot att piggna till så jag får användning för min nya varmluftsborste! Hoppas på att den ska göra livet lättare för mig på morgnarna och ge håret en bra volym.
 
Nu ska jag få Mange att stänga av spelet så vi kan kolla ett avsnitt på Gåsmamman, vi har kommit till avsnitt fyra på säsong två och jag tycker det är bra! Vad är ditt bästa fynd på mellandagsrean? ♡
 
Julen bjöd på massa god mat!