Att fylla 30

HEJ! Ni vet när man känner att man verkligen skulle behöva göra något, så skjuter man gärna på det lite till bara för att det känns så jobbigt att ta tag i? Så har det varit med bloggen. Jag har känt att jag verkligen vill och "behöver" uppdatera, men så har det ändå inte blivit av. MEN, nu sitter jag här och tänkte uppdatera några rader om vad som hänt de senaste dagarna, det har varit minst sagt full fart!...
 
I fredags den 9 dec var det min födelsedag, det är nu mera en tjej på 30+ som skriver här! hehe. Men så i torsdags morse blev jag väckt vid halv sju på morgonen, Mange skulle tydligen börja lite senare så han skulle förbereda frukost medan jag klev upp och klädde på mig. Kommer ned på nedervåningen, sätter mig vid soffbordet för att börja äta när Mange plötsligt visar ett kuvert som ligger framme. Jag öppnar kuvertet och där i står det att vi ska åka iväg till Prag, om tre timmar! Hehe jag trodde verkligen att han skojade, men bredvid soffan stod en sprillans ny Samsonite-resväska så tydligen var det bara att börja packa! Dessutom hade han ringt min chef och tagit ledigt åt mig, hur fint gjort är inte det?! I ett fortfarande chockat tillstånd packade jag mina & Leons saker, som också skulle få åka med, och några timmar senare blev vi upphämtade för att åka vidare till Arlanda.
 
På Arlanda checkade vi in som SAS bonus-kunder vilket innebar business class och fast track till säkerhetskontrollen. Shoppade läppbalsam från Elisabeth Arden (bästa som dessutom kostar 1/4 av priset på flygplatsen!) och slog oss ner för ett glas cava. Helt plötsligt, från ingenstans, knackar någon mig på axeln och där står ingen mindre än min mamma! Haha va, vad gör hon där?! Tittar mig omkring och ser först min syster, med resväska, sen min pappa! Hehe då grät jag lite faktiskt för blev så himla chockad över att se alla dem där och tyckte det var så fint att vi skulle åka iväg tillsammans. Så där stod vi allihopa på Arlanda och en liten stund senare hoppade vi på flyget som tog knappa två timmar innan vi landade igen.
 
I Prag hade vi torsdag kväll - söndag morgon på oss och vi ägnade tiden åt att strosa på shoppinggator, fika, äta god mat och massor av goda bakverk. På min födelsedag fick vi bord på restaurangen KOBE och deras sushi var SÅ GOD! Väldigt mysigt ställe och bra service så åker ni till Prag rekommenderar jag verkligen att ni äter där.
 
Det var så himla mysigt att komma iväg, och att få åka med mina två älsklingskillar och min familj var den bästa presenten jag kunde få ♡ TACK till er för att ni ville göra det här med mig ♡ Och TACK till min underbara fästman och världens bästa pappa & kille som planerade och bokade allt så himla fint, ÄLSKAR DIG ♡♡♡ 
 
Publicerat i 2016