Publicerat i 2015

Skitvecka

Ja, vissa dagar är bättre än andra och hela den här veckan han varit extremt påfrestande. Började med att Leon som sovit hela nätterna igenom sedan några veckor tillbaka, plötsligt vaknade var tionde minut två nätter i rad vilket ledde till att vi fick ha honom mellan oss i våran säng och det gör att man får världens sämsta sömn.. Första natten mellan oss men andra natten skickade jag ner Mange till gästrummet, dels så han skulle få sova i fred och sedan för att Leon skulle få lite mer plats att bre ut sig på. Att ha honom bredvid sig i sängen ledde till sparkar här och där och rivmärken i ansiktet, är SÅ glad över att han vanligtvis sover i egen säng i sitt egna rum! Jaha, sen sov Leon bra igen men då hittade jag en kväll istället ena katten under soffan och det betyder aldrig något bra. Dock blev hon bättre igen dagen efter när jag åkte och köpte specialmat på Vetris, men i dag har hon istället bajsat inomhus för att hon nu är så dålig i magen. SNARK! Och INTE NOG med det, när mobilen dog nu på eftermiddagen och jag ska hämta min enda mobilladdare ligger den i flera bitar på golvet, ja då är det ANDRA KATTEN som käkat upp den så där satt jag utan laddare och ingen hämtmat kunde jag beställa heller eftersom telefonen var död. Suck, som tur är löste det sig för fick låna en laddare av svärföräldrarna och så ringde de och beställde sushi åt mig så nu är jag mätt och belåten, Leon sover sött och katterna håller sig lugna. En riktig skitvecka helt enkelt.
 
Dessutom får jag sova själv i kväll, Mange har åkt iväg till Mora och i morgon bitti tar de en buss till Sälen för att sedan åka 9 mil på skidor. Vasaloppet öppet spår. Jag hoppas bara de tar sig runt OK utan några allvarliga skador! :P Så blir en tidig kväll i dag och i morgon har jag en hel del att fixa med. Och just det, jag & Leon var på babysim i dag och han tyckte det var lika kul som vanligt!
 
 


Publicerat i 2015

Serienörd

Sitter här med en kopp te för att lugna min onda mage, Leon sover och Mange är iväg och åker skidor. Han ska åka Vasaloppet öppet spår på måndag och på söndag åker de dit så han försöker förbereda sig så mycket som möjligt :) Det gör att jag kan sitta och kolla serier och bara ta det lite lugnt nu i kväll. Just nu kollar jag på serien "Min hemlighet", tycker det är väldigt bra historier som de tar upp där.
 
Annars i dag har vi inte gjort så mycket, det blev en promenad med Ida på eftermiddagen så stannade vi och tog en fika på vägen sedan gick vi mest runt och njöt av det fina vädret. I morgon öppnar KappAhl här i Bålsta så vi är några tjejer som först ska äta frukost på Lindex och sedan vidare till öppningen, så får vi se om jag kommer hem med något kul. Kanske hittar något till mig för en gångs skull och inte bara Leon! ;) När Mange kommer hem ska vi se ett avsnitt av serien Homeland, vi är helt fast och har plöjt igenom säsong 1 & 2 på bara någon vecka hehe!
 
 
Publicerat i 2015

Oj då

Jaha, så tappade jag visst bloggandet igen. Här ligger jag på soffan efter en fullbokad dag, taco till middag & medan sambon killar mig under fötterna. Finns inget skönare, avslappning deluxe! I dag har jag & Leon varit och ätit lunch på mitt jobb. Nu när han fått klart med dagisplats till oktober kommer jag börja jobba en dag i veckan under juni månad, ledig hela juli för att sedan komma tillbaka fyra dagar i veckan augusti och september innan jag går på fullt fem dagar i veckan. Känns skönt, även om tiden gått galet fort och jag ändå hade kunnat tänka mig vara ledig ett tag till hehe. Ska bli spännande att ha Leon på förskola.
 
De sista dagarnas fina väder har gjort att jag kommit ut på många promenader och mycket häng på öppna förskolan. Vi har även börjat på babysim och Leon älskar att plaska i vattnet! I söndags var vi dock inte så pigga när vi var där för vi var på bröllop i lördags och hade barnvakt över natten för första gången när vi sov kvar på Såstaholm efter partyt. Ett mycket fint och roligt bröllop, allt var sååå bra och hoppas vårat blir lika lyckat när det är dags :)
 
Nu ska jag stänga av och göra mig redo för sängen, god natt