Publicerat i 2015

Vanish-kuren

God dagens! Vi har en lugn och skön lördag hemma, ska bort till Manges föräldrar i kväll på sjurättersmiddag så vi fixar och donar lite nu på dagen. Även i går var det en lugn dag, har haft kontakt med mitt jobb om hur jag planerar att komma tillbaka efter sommaren eller jag ska börja lite lätt innan sommaren efter vår resa till Rhodos, sen ledig hela juli och så jobba fyra dagar i veckan tills Leon börjar på förskolan i oktober.
 
Vad har jag mer gjort i dagarna.. Det har blivit lite mer shoppande, till Leon såklart, men nu har jag satt shoppingförbud hehe. Fick hem ett paket med kläder i går som jag köpt på Blocket, trodde först inte det skulle komma för fick vänta nästan två veckor så började fundera på om jag blivit blåst men var skönt att det inte var så :) Kläderna hade några diffusa fläckar på sig men tack vare tips från erfarna mammor körde jag en vanish-kur och allt försvann! Lyckades även missfärga ett plagg i går så nu har jag kört kuren igen och skickat in plagget med color catcher i maskinen så hoppas det ska göra det lite vitare. Vanish-kuren = Köp den vita vanishburken (ja den funkar även på färgade plagg och nej den missfärgar inte), lägg plagget i blöt (ja du kan lägga i flera plagg tillsammans som har ungefär samma färger) i varmt vatten och massera in pulvret ordentligt. Låt ligga några timmar eller gärna över natten, försök gegga runt några gånger emellanåt och se till så det inte finns några vita pulverprickar kvar på plaggen. Skölj noga och stoppa in i tvättmaskinen -> Klart! Fungerar även på plagg som är dassiga och inte bara fläckiga.
 
Nu ska vi börja göra oss i ordning för kvällen, trevlig lördag allihopa ♡
 
Leons mamma (that would be me...) har gått loss på Mini Rodini senaste veckorna! :P

Publicerat i 2015

Svägerskan

I dag har jag och Manges syster Ida hängt hela dagen :) Först åkte vi till Stinsen för att hämta ut de paket vi beställt från Polarn o Pyret, Leons 80/86-garderob är helt fantastisk! Ska bli så kul att få dra på han alla fina kläder sedan när det är dags, även om det är ett tag kvar. Jag passade på att beställa deras nya kollektion i förra veckan när de erbjöd 40% rabatt, det händer inte så ofta så tog tillfället i akt. När vi kom hem blev vi bara hemma en liten stund innan vi åkte hem till henne och åt middag tillsammans med svärmor. Har hängt där hela kvällen, på vägen hem somnade Leon i bilen sedan svepte han en flaska välling i sängen och så somnade han för natten. Mange är ute och äter med kollegor så det är bara jag och katterna hemma, men tror att jag ska ta och bädda ner mig själv strax. Har hämtat ut så fina paket på posten här i dagarna som jag bara måste visa er snart! Ska köra sista lasset i tvätten i morgon så är allt redo för användning sedan :D I morgon ska jag till simhallen med Leon för första gången, ska bli spännande!
 
Man kan tycka vad man vill om priset för Mini Rodinis bäddset, men underbara är de VERKLIGEN!
Publicerat i 2015

MR jubileumssläpp #1

Okej, i kalendern fanns en påminnelse att Mini Rodini skulle släppa första jubileumsplagget klockan 10 och jag lyckades haffa det fina bäddsetet till Leon! Vet inte om Mange är lika glad hehe med tanke på att det är andra bäddsetet till Leon från just MR, och de är inte gratis, men de är ju så HIMLA fina och mjuka! Så innan klockan tio visste egentligen ingen vad det var som skulle komma i dag men fiskar blev det och många blev nog ganska besvikna att det inte släpptes några kläder. För första gången hade MR ett kösystem på deras hemsida och jag fick plats 21 så kom in direkt, tycker det var hur smidigt som helst. Nu en timme senare är bäddseten för både baby och junior slutsålda på hemsidan och i vissa butiker finns det nog något exemplar kvar. Hehe helt galet vilken hets det varit och fortfarande är på facebookgruppen jag är med i kring det här...
 
 
Leon somnade (passande nog hehe) för ca en timme sen och när han vaknar är det dags att göra sig redo för öppna förskolan. Vi var där i går och i måndags så i dag är sista gången för denna vecka. Och just det, jag har startat ett bloppis-konto på instagram som ni gärna får gå in och följa. Finns ganska mycket kläder upplagda till superbra priser så in och följ @stylish_kids_bloppis. Nu ska jag dricka upp kaffet, sminka mig och byta om. Ha en fin dag