Publicerat i 2017

Två år senare

Hej! Här sitter jag på soffan, nyss hemkommen från tre dagar på Sicilien. Hehe det blev bokat ganska spontant i slutet av förra veckan och i onsdags satte vi oss, jag & Leon, på flyget med Norwegian till Palermo, Sicilien. Mange skulle iväg på svensexa denna helg så därför passade det extra bra att åka iväg, och de har tjatat massor där borta om att få träffa Leon så det kändes väldigt kul att kunna komma iväg äntligen! Men det är inte helt lätt att åka iväg med en snart ettårig liten kille. Flygresan (både dit och hem) var inga problem alls, och egentligen har han varit världens snällaste där borta och vi har haft det riktigt mysigt tillsammans men ingen annan fick bära eller passa honom så det har varit ganska intensivt för min del. Jag bodde hos min extrafamilj, på förmiddagarna åkte vi iväg till stranden några timmar, sedan tillbaka huset för några timmars vila och så på eftermiddagen hängde vi vid poolen på hotellet Città del mare där jag brukade jobba för några år sedan! Väldigt roligt att få träffa alla igen och ingen visste att jag skulle komma så de blev väldigt överraskade när jag och Leon dök upp hehe.
 
Men nu är vi hemma igen, och jag känner mig som att jag behöver några dagars semester hehe. Mange är på väg hemåt så när han kommer ska jag passa på att återhämta mig :) Och pussa och krama honom såklart, massor!
 
Och vad gäller bloggen, om den ska få leva vidare eller inte, så måste jag fundera på saken... Tills dess, ha en trevlig sommar!