Publicerat i 2017

Puff


Leon sover, Mange sover och katterna ser också ut att ligga utslagna här runt om mig hehe. Mange var iväg och hämtade sina föräldrar på Arlanda tidigt i morse, jag visste att han skulle åka vid 04-tiden så lite läskigt var det när jag vaknde upp klockan 08 och ser att han ligger där bredvid mig.. "Men, vet du vad klockan är?!" säger jag i lite småpanik. "Nej?" får jag till svar. "Den är ju 08! Du måste ju hämta dina föräldrar?!" haha ja då visar det sig att han redan varit iväg och kommit tillbaka, och jag har inte märkt någonting. Lite småläskigt egentligen hehe...
 
Det här med att blogga har totalt fallit bort. Jag vill helst sitta helt själv när jag skriver, och det händer inte speciellt ofta längre. Leon har i dagarna precis fått sina första tänder, WIIIIEEE! Jag började undra lite när de skulle komma fram... Många av Leons kompisar fick tänder för flera månader sedan, även Leons kusin lilla Astrid inkluderat som är tre månader yngre och det har man ju fått höra... :P hehe, men nu var det alltså dags och jag är lite osäker men tre eller fyra har redan spruckit igenom sedan i början av den här veckan så ganska naturligt åkte Leon på ca 39,5 graders feber som satt i några dagar men nu är det borta. Men eftersom fler tänder är på g är han fortfarande ganska grinig och gosig, det har blivit mycket mys på soffan i dagarna.
 
Och jag, jag har börjat jobba. Man kan tro att det känns jobbigt och "tråkigt" men NEJ, det har bara känts skönt och roligt att få komma iväg en dag och tänka på lite annat. Jag jobbar dessutom bara torsdagar så en dag i veckan alltså, och den dagen är min mamma här och leker med Leon. Det har gått hur bra som helst, jag har kunnat gå upp själv vid 07 och gjort mig i ordning sedan har Leon vaknat vid 08 eller 07.30 och då har min mamma tagit honom direkt så han "slipper" se mig (inbillar mig att det blir jobbigare för honom om han ser mig några minuter sen går jag, än om han inte träffar mig alls där på morgonen) och det har verkligen fungerat bra. Att han dessutom kunde vara med sin mormor när han hade hög feber känns ännu tryggare, blir väl lätt att barn bara vill ligga i föräldrarnas famn då men måste betyda att han är trygg hos andra än bara oss :) Så nu återstår två torsdagar att jobba sedan är jag och Mange lediga tillsammans hela juli och så börjar jag jobba fyra dagar i veckan i augusti och då blir Mange hemma lite mer, samt min mamma en dag i veckan.
 
Förutom barnfix pysslar vi med baksidan, Mange har rivit hela inglasade altanen och håller på att bygga nytt. Har jag nämnt hur händig min älskade sambo är? :) Grunden är uppe så nu ska vi måla balkarna vita innan vi (läs: Mange) kan sätta dit skjutdörrarna. Jag har fotograferat under tiden han hållt på så får slänga in ett bildcollage sedan när det börjar bli klart. Och i går köpte vi en paviljong på IKEA som ska vara nere på altanen längst ner på baksidan, kommer bli perfekt för då kan man sitta där varma sommardagar utan att få massa skräp från träden i sin mat :)
 
Ska försöka hålla bloggen mer uppdaterad, men svårt att lova något! Ha en härlig söndag, puss & kram