Publicerat i 2017

Vilken helg!

Det kändes bra att kliva upp i morse, trots att Leon kom in till vårat rum tidigt i morse och somnade mellan oss (det händer väldigt sällan). Helgen har varit väldigt mysig, första advent innebar paketöppning & lek hos svärföräldrarna som avslutades med några glas vin och jättegod middag (plus att jag vann på kortspel!) :) I går hade vi Sixten med familj över på fika sedan var vi bortbjudna på middag hos några vänner. En riktigt mysig helg och roligt att hinna träffa både vänner och familj!
 
I fredags (och helgen) har det ju dessutom varit Black Friday. Jag åkte förbi Barkarby Outlet på lunchen i fredags och fyndade julklappar, handdukar från Lexington samt en blus från Filippa K på 70% rabatt till mig själv. Woho! Och inte nog med det, i går fick sambon och svärfar 13 rätt på tipset och kammande hem storvinsten, tillsammans med två andra familjemedlemmar. Hur coolt är inte det?! :D Det var ni värda ;)
 
Nu ska jag kickstarta denna måndag genom att gå och väcka barnet så vi kommer iväg till förskolan i tid, i veckan ska jag dessutom avslöja en rolig nyhet som jag verkligen längtar efter att få skriva om! Ha en fin måndag allihopa ♡