"Finpost"

Många vänner hade halvdag eller var helt lediga i dag, men vi har inte halvdagar på mitt jobb längre så jag jobbade heldag. Den här veckan har det väldigt bra att lämna Leon på förskolan på morgnarna, han har inte blivit ledsen alls när jag sagt hej då och i dag när Mange kom och hämtade honom sa de att det varit den bästa morgonen hittills - känns ju väldigt kul att det går åt rätt håll!
 
Min förkylning håller i sig fast nu nyser jag mest. Det kommer bli en lugn helg och nu i kväll har vi haft det mysigt med lite vin, taco och Idol. Heja Rebecka! Jag slumrade till en stund tidigare med Leon i famnen, nu sover Leon sedan klockan sju och sambon har somnat till här bredvid mig hehe. Men det är ok på fredagskvällar tycker jag, man behöver bara få komma hem och ta det lugnt på soffan utan några måsten :)
 
Och på vägen hem i dag hämtade jag ut "finposten", det är ett uttryck som används ganska ofta nu för tiden 😍
 
Memory Lane drop 3.
Publicerat i 2016
Taggar: barnkläder / barnklädersinspo / inspirationforbarn / inspirationforpojkar / korv / mini rodini / mini rodini hot dog / mini rodini memory lane / minirodini10years / minirodinimemorylane