Myslördag


Vaknar upp utvilad, ingen har varit uppe och sprungit i natt för Leon sov hela natten, Ä N T L I G E N ! Tänk vad en hel natts sömn kan göra med en, både jag & sambon är pigga och glada och så även Leon som verkar hur nöjd som helst. Om det finns något knep som vi använde oss av för att han skulle sova? Nej, tror inte det faktiskt, det bara blev.
 
I dag har jag en känsla av jul i kroppen, kanske beror det på den första tunna snön som ligger på marken? Jag har inhandlat några julklappar och vet några till som jag ska köra på. Brukar alltid ha ganska bra koll på vad jag ska ge till andra, snappar liksom upp saker här och var och då vet jag att det blir uppskattade presenter sen.
 
Just nu sitter vi på soffan och kollar filmen "Den gode dinosaurien" som vi har sett typ tusen gånger men Leon verkligen älskar den och den är väldigt mysig faktiskt. Tanken i dag är att åka iväg till min syster som flyttat till ny lägenhet i Solna precis (hon lyckades byta lägenhet via en hemsida, coolt att det funkar!) och så kanske vi tar en sväng förbi Andys lekland. Annars inga planer, den här lördagen känns verkligen som den ultimata lediga dagen ❤️
Publicerat i 2016