Tokiga morsor

God kväll. En liten sekund över för att sätta mig här vid datorn, men egentligen borde jag gå raka vägen till sängs för ögonen är verkligen trötta. Vi hade en ganska dålig vecka förra veckan, Leon var väldigt förkyld och hade svårt att sova så det var många nätter då vi inte sov mer än 1-2 timmar. En morgon gick allt verkligen åt pipan för mig; en hel kaffemugg läckte ut så det simmade kaffe i hela min vita MK-väska där även plånbok med kort och pengar låg, en annan morgon glömde jag plånboken hemma när jag verkligen behövde tanka och köpa frukost ,och sedan har det bara varit allmänt kämpigt med att ta sig igenom dagarna när man inte fått sova på nätterna. MEN, nu har vi fått sova två hela nätter på rad och det känns verkligen som en lyx! Hoppas det håller i sig i natt med.
 
I förra veckan gjorde jag och min kompis Therese något galet hehe. Vi ställde väckarklockan på 04.00, drog på oss underställ och vinterjacka, åkte in till Odengatan i centrala Stockholm och smällde upp varsin brassestol strax efter 05.00! Hehe ja, ni (som alla andra som gick förbi på väg till jobbet där på torsdagsmorgonen) undrar säkert VARFÖR?! Svaret är att Mini Rodini släppte ny home-kollektion med filtar och sängkläder och vi som så många andra ville lägga vantarna på den berömda fiskfilten. Ni måste förstå vår förvåning när vi stapplar fram där på morgonkvisten och ser att det redan står sex personer där när vi kommer fram! Två av dessa hade varit där sedan halv fyra och tagit sig ända från Örebro, medan två andra hade flygit ner från Sundsvall kvällen innan och skulle flyga hem bara några timmar senare samma dag. Men vi stod där och hade det väldigt trevligt tillsammans med tjejerna som kom efter oss så timmarna flög förbi. Klockan tio öppnade butiken och då var vi några av de lyckliga som fick det vi ville, har man ingen insikt i eller intresse för Mini Rodinis kläder kan man ignorera detta inlägg, jag kräver verkligen inte att ni ska förstå er på dessa galenskaper :) Fem timmar köade vi och mindre än tio minuter var vi i butiken, det blev en ganska trött eftermiddag på jobbet sedan men det var det absolut värt. I morgon är det sista Memory Lane-släppet och nej, jag kommer inte åka in dit i morgon utan jag får förlita mig på hemsidan.
 
Nu däremot måste jag släcka ner lampor och datorer och tvätta bort sminket, sedan ser jag fram emot en god natts sömn. God natt
 
 
Publicerat i 2016
Taggar: Mini rodini home / barnrum / barnrumsinspiration / barnrumsinspo / mini rodini / mini rodini homekollektion