Vilja säga Nej

Förkyld förkyld förkyld. Känner hur bihålorna är påverkade, halsen känns lite rosslig och nässprayen är medpackad i handväskan. Underbara förkylningstider.
 
I natt fick vi sova sådär bra, Leon vaknade vid två och ger vi honom inte välling går det aldrig att få honom att somna om, trots att han bara gnyr med ögonen stängda för att han är så trött. Så upp och göra välling sedan somnade han om och likaså vi. När barnet väl passar på att sova "länge" (dvs till efter sju) passade vi också på att göra det vilket innebar att Mange höll på att komma sent till jobbet och jag fick åka och lämna på dagis sedan hem och göra mig i ordning vilket jag alltid gör innan jag lämnar annars. Tanken på att det bara är torsdag (haha skrev visst onsdag först!) i dag gör mig dessutom ännu tröttare, ser så mycket fram emot en relativt obokad helg med undantag från söndagen då vi ska på 1-års kalas.
 
I och med att träningen för tillfället uteblir och jag är ganska trött på hur mycket gott jag tryckt i mig senaste tiden har jag nu sagt åt mig själv att börja säga nej till fikabröd & godis fram till första december. Det är en väldigt lång tid för att vara mig men känner att jag behöver detoxa mig från sockret.
Hur många av er läsare hakar på?! :D Alltid lättare att göra något om man gör det tillsammans med någon ☺
 
Hoppas ni fick en bättre start på denna dag & att resten av dagen blir bra ♡
 
Leon tyckte det var väldigt kul att se när hans pappa & farfar bytte däck på bilarna i söndag.

Publicerat i 2016