Ingen röst

Förkylningen håller i sig och det har dessutom satt sig på stämbanden så jag har knappt någon röst kvar alls. Jobbar hemfirån, varvar med att dricka te med massa honung i, snyta mig och jobba. Som tur är har jag inte jättemånga möten i dag så kan jobba på utan att prata. Jag hoppas att rösten kommer tillbaka under dagen för behöver verkligen ta mig in till kontoret i morgon.

Har precis lämnat Leon på förskolan, han blir ledsen precis när jag ska gå men i dag var det ändå lättare än förra veckan. Så fort han kom in i rummet där de andra var och såg allt han brukar leka med var han lugn och han grät i alla fall inte när jag gick genom ytterdörren så det får nog räknas som framsteg.

Och i går var jag ju på UnderbaraBARN-mässan! Hade inte tänkt köpa något speciellt, och kom hem med jättemycket fina fynd! Det blev bland annat kuddar till Leons nya fina säng, denna helt underbara (tunna men varma!) fleeceoverall på bilden nedan och sedan en hel del annan inredning till Leons rum. Kör ett eget inlägg om det senare, troligtvis under kvällen. Nu ska jag ta tag i dagen ♡

Overallen funkar utmärkt att ha i bilen då den inte är så tjock, men ändå tillräckligt varm för att dra på en kylig morgon! 
Publicerat i 2016