Lämna på förskola

I morse klockan åtta lämnade jag Leon på förskolan, klädde av honom ytterkläder och skor och hängde in på hans plats, sedan sa jag hej då samtidigt som en av pedagogerna kom och bar upp honom i famnen. Direkt när hon närmade sig blev han ledsen och det föll lite tårar från hans kind när jag vinkade hej då genom fönstret. MEN, nu på em har jag sett en bild och han verkar klara sig utmärkt! De har varit ute och lekt i sandlådan och just nu borde de sitta och äta lunch.

Själv så ligger jag hemma på soffan med datorn i knät och arbetar. Jag mår pyton, mina halsmandlar är som två tennisbollar och nej jag känner mig inte kry någonstans. Hade lite ont redan i går men inte alls i närheten som i dag. Ska försöka få i mig något till lunch nu och någon alvedon, sedan jobba lite till. Mange kommer hämta Leon på förskolan när han har vilat klart efter klockan ett, han går korta dagar nu första två veckorna.
Och i går när Mange var med på förskolan och de var ute och lekte fick Leon beröm för sina nya fina regnkläder. Han fick en present från sin farmor & farfar i förrgår, en fodrad regnjacka och fodrade regnbyxor från KAXS! Personalen sa att fodrade regnkläder är toppen :) Vi kör dubbla uppsättningar av det mesta så hemma har vi ett superfint set från Mini Rodini med pingviner på, nu har det ju inte varit så regnit än men det kommer vara toppen när det väl är dags och nu när det varit så kallt om dagarna är det från KAXS perfekt på förskolan. Vi har även ett set med skalkläder på förskolan som inte är fodrat, om det skulle vara något varmare. Älskar lager på lager så fleece-ställ finns också att tillgå både på förskolan och hemma. Hade egentligen inte tänkt köpa några regnvantar men fyndade ett par Didriksson på Babyshop för ynka 41 kr inklusive frakt! :D
 
Hur laddar ni med ytterkläder på barnets förskola och hemma? Dubbla uppsättningnar eller tar med hem och tillbaka? ღ
 
Publicerat i 2016