Simma runt!

Mange kliver upp med Leon klockan 06 och låter mig sova en timme till. Klär på mig, går ner, pussar han hej då och tar mig an en smågrinig Leon som ena sekunden vill borsta tänderna med eltandborsten, i nästa med vanliga tandborsten och för att tillslut bara lägga sig på golvet och gråta, typ. Fram med frukosten, filmjölk med blåbär går alltid hem men från och med nu ska det ätas mat utan hakklapp. Ibland får man på en mjuk, ibland en hård hakklapp men i morse fungerade ingen. Ner från stolen med honom och fram med frukosten till mig själv. Göra mig i ordning och packa allt inför jobb på kontoret, äntligen dags att åka dit igen efter en vecka hemifrån, eftersom jag inte hinner dricka kaffe hälls det upp i takeaway-muggen som kastas ner i väskan tillsammans med plånbok, dator, Leons skaljacka och lite annat småkraffs.
 
När jag kommer fram till förskolan märker jag att skaljackan är blöt, min första tanke är att en katt kissat på den (?) men det luktar ingenting... I nästa sekund märker jag hur det simmar KAFFE i HELA VÄSKAN! SUCK, hehe jag har verkligen inte tid eller lust för sådant här, speciellt INTE en morgon när man fortfarande är förkyld, snorig och allmänt trött i kroppen. In med en halvgråtande Leon runt mitt ben samtidigt som jag försöker torka ur väskan inne på toaletten, tillslut kommer jag därifrån och kan åka hem och dumpa väskan i tvättstugan och spola rent plånbok och alla kort. Efter mycket om och men kom jag fram till kontoret och där har det varit desto lugnare i dag hehe, men varför händer alltid dessa kaos-morgnar när man redan känner sig långt ifrån sitt bästa humör? Nästan så man börjar tro på karma när sånt här händer.
 
Nu ska jag ha en lugn kväll hemma med mina älsklingar, Leon har fått massa fina nya inredningsprylar till sitt rum som jag ska packa upp. Håll utkik här på bloggen och på instagram för fina bilder! ❤
 
 
Publicerat i 2016