Publicerat i 2016
Taggar: balayage / bålsta / frisyr / frisör / frisör bålsta / hairshape / hairshape bålsta

Sista "fredagen"

God förmiddag!
 
Några av er kanske klev upp precis, själv är man vaken sedan 06 då sambon gick till jobbet och Leon började gny i sängen strax därefter så en halvtimme senare gick vi ner och väckte min mamma som sovit hos oss över natten. I dag är det dessutom sista torsdagen som min mamma är barnvakt till Leon eftersom han ska skolas in på förskolan nästa vecka, var tog tiden vägen?! Men ska bli väldigt spännande, jag tror Leon kommer trivas så himla bra :)
 
Så i dag är det kontoret som gäller och jag inviger mina nya APSNYGGA ankelboots från GANT som jag köpte nyligen när Footway hade "ta 3 betala för 2" på alla skor (blev två par till Leon och ett par till mig). Känns som en ganska lugn "fredag" med mycket träningsvärk. I går hade jag tänkt gå på BodyBalance men det blev GRIT Cardio istället, vet inte alls hur jag tänkte där?! Från lugn till helvete ungefär... Hade spykänsla och blodsmak i munnen efteråt, men det kanske var behövligt så jag tar tag i den där träningen någon gång. Och just det! Jag var ju hos frissan i måndags! Det har jag glömt berätta. Jag sa till min frisör att använda metoden balayage vilket innebär mörkare botten med ljusare ner mot topparna, ungefär som ombre men ändå inte. Supernöjd! Ni ser resultatet på bilden nedan :) Ha en härlig dag alla fina ღ
 
 

Taggar: balayage / bålsta / frisyr / frisör / frisör bålsta / hairshape / hairshape bålsta
Kommentarer (1)
Publicerat i 2016

Första natten

Leon har fått en ny säng och i natt sov han första natten i den! Vi har haft väldigt enkla läggningar tidigare med spjälsängen, man har bara kunnat lägga ner Leon så har han sovit men nu med en "vanlig" växasäng är det lite svårare för nu kan han ju hoppa ner om han känner för det hehe. Så i går testade vi att lägga honom där och gå ut direkt men han kom bara gåendes efter och ville busa. Efter lite googlande testade jag att lägga mig bredvid honom i sängen och då tog det ungefär 20 minuter innan han somnade. Där sov han sen hela natten, utan att ramla ner vilket vi var ganska oroliga för innan. Vi köpte sängen Sundvik från IKEA med madrassen "vyssa vackert" och de två madrasserna som blir över (man får den i tre delar eftersom den är till en växasäng) lade vi på golvet nedanför sängen ifall han skulle få för sig att trilla ur. Längst med alla kanter bullade vi upp med alla gosedjur vi kunde hitta hehe och det verkar ju ha gått bra i natt i alla fall. Mange har tydligen varit uppe några gånger och fått peta in nappen men jag har sovit som ett litet barn... :)
 
Den här veckan är det min sista vecka som jag jobbar 80%, det vill säga sista veckan som jag har en mammaledig fredag tillsammans med Leon, för nästa vecka ska han skolas in på förskolan. Ska bli så himla spännande, ser verkligen fram emot det! Tror han kommer trivas riktigt bra ღ
 
 
 
Publicerat i 2016

Landstället

 
Just nu befinner jag mig i en stuga i Nyköping. Min syster fyllde 40 år i går och hennes bästa vän är den som äger stugan här, så vi åkte hit ett gäng och spenderar helgen tillsammans. Tanken vara att Leon skulle stanna hemma men blev lite peoblem medatt få tag i barnvakt så han fick följa med. Han sköter dig bra, kanske lite grinigare än vanligt och väldigt mammig men det är mysigt ändå. Mange kunde inte ha honom i dag då han är iväg och ska springa Lidingöloppet, håller tummarna för att han tar sig runt skadefri.
 
Så min helg är väldigt lugn, de andra är ute och strosar just nu men jag stannade inne på soffan då Leon sover. Känns lite som en söndag i dag men det är ju skönt att det bara är lördag :) På måndaghar jag tid hos frissan, ska bli skönt att snygga till sig lite!