05.30

Det blev inget inlägg i går, jobbade och sedan stannade jag på ICA Maxi på vägen hem och storhandlade vilket tog sin tid. När jag sedan åkte vidare hem fastnade jag i köer och så kastade jag i mig en snabb middag innan jag körde ett kortare träningspass när jag väl kom hem. Funderar på att frysa kortet på SATS, har fått problem med foglossning när jag går längre sträckor eller springer så vet inte vad jag vågar träna för tillfället vilken gör att jag drar mig från att gå till gymmet.
 
I morse vaknade Leon halv sex vilket var sådär lagom populärt här hemma, han och M är där nere nu medan jag ligger kvar i sängen men ska gå ner och göra dem sällskap alldeles strax. Ska försöka bjuda på mer våriga outfits här i bloggen, vill verkligen visa alla härliga färger som jag fyllt min garderob med! Vi börjar med två bilder nedan, den första är gårdagens arbets-outfit och den andra från söndagens bio. Kommer lite vårinspo under dagen också 🎀😃💕
 
Jacka från Esprit (köpt på Ellos), tröja från French Connection (köpt på Boozt), mammajeans från H&M och Stan Smith-skor Adidas.
 
Klänningen kommer från H&M!
 
Publicerat i 2017