Morgonstrul

 
Den här fredagen började inte alls som planerat. Både jag & sambon slocknade kvart i tio i går kväll och när Leon vaknade i natt lyckades jag övertala sambon att hantera situationen för jag orkade verkligen inte röra på mig. Somnade om och sov till halv sju, nio timmar sömn var precis det jag behövde.
 
Så i morse vaknade jag glad och utvilad, kunde göra mig i ordning eftersom Leon sov länge och vid tio över sju var jag tvungen att väcka honom. Försökte klä på honom medan han låg i sängen men det ville han inte, strulade där en halvtimme innan vi kom ner och där fortsatte strulandet. När klockan var kvart i åtta gav jag upp och ringde förskolan, sedan fick han äta frukost hemma istället. Efter lite mys på soffan och lek med bilarna kunde jag tillslut få iväg honom och han var inte jätteglad när jag lämnade honom men det hade gått väldigt bra sedan ändå.
 
Nu på kvällen har vi haft svärföräldrarna hos oss på middag, vi åt hemmagjord pizza och satt ute på altanen någon timme. Vid åtta åkte de hem och Leon somnade på tio minuter. Resten av kvällen har vi egentligen inte gjort något speciellt, hängt på soffan och kollat Lets dance. I morgon ska vi till mina föräldrar, min pappa fyller år på Valborg men då har vi andra planer så vi åker ut dit i morgon istället! ❤️
 
 
Publicerat i 2017