Pigg ändå

Vi har köpt nya brickbord; ett i vitt till barnrummet & detta gröna till nedervåningen. Älskar färgen! GLADOM från IKEA.
 
God morgon. I natt vaknade jag ungefär varannan timme, först skulle Leon kissa sedan var han snorig (har blivit jätteförkyld under gårdagseftermiddagen) och sedan har jag vaknat utan att egentligen veta varför. Antar att det är kroppen som förbereder mig på alla vakna nätter med bebis. Strax efter sju ville Leon gå ner till nedervåningen så nu leker han med sina bilar och jag ska strax förbereda frukosten. Trots den dåliga sömnen känner jag mig ganska pigg ändå, visst är det märkligt hur den gravida kroppen fungerar?
 
I går hade jag och Leon en jättetrevlig dag med shopping och lunch i Kista Galleria. Vi hakade på en vän och hennes son lite spontant 😃  Åhlens ska tydligen stänga så de hade 30 - 70% på hela övervåningen och jag passade på att fynda en hel del. Nu är nästan bebis rum klart så ska visa er bilder inom kort, har beställt sista inredningsprylarna och ett tips på inredning till barnrummet kommer upp senare.

I dag på eftermiddagen kommer min mamma hit, förskolan är stängd i morgon och tisdag så hon ska passa Leon i kväll samt i morgon och sedan är jag hemma på tisdag. I kväll ska jag & Mange passa på att gå på bio 
 
39 dagar kvar till bf.
Publicerat i 2017