Vecka 34

Bebis nr två, 33+1.

 
Hallå! Var länge sedan jag lade upp något om graviditeten så tänkte jag skulle passa på nu när Mange håller på att lägga Leon.
 
Magen växer för varje vecka som går, jag går till barnmorskan varannan vecka och den är ungefär 1 - 1,5 cm större varje gång. De två senaste gångerna har hon känt att huvudet är neråt, sedan kan hon inte säga om han fixerat sig ännu men den här veckan tycker jag att det kommit annorlunda ilningar i de nedre regionerna vilket påminner om det man kan läsa om denna vecka i gravid-appen, nämligen att barnet ofta fixerar sig nu och att det kan kännas precis så. Så det känns inte som en omöjlighet.
 
Fram till kontrollen denna vecka har jag klarat mig undan järntabletter pga mycket fina värden, mina värden är fortfarande bra men börjar dippa något så därför har jag nu börjat ta en tablett Niferex varannan dag. Första gången jag tog tabletten var i förrgår och då spydde jag upp precis allt efteråt men i dag har det gått bra. Annars är illamåendet borta, jag mår mycket bra generellt men blir ganska matt om jag varit iväg på någon aktivitet som ex strosat i butiker eller storhandlat mat.
 
Nu är det bara en dag kvar på semestern sedan jobbar jag fram till en vecka innan bf som är den 22 september. Förhoppningsvis går veckorna snabbt och förhoppningsvis slipper jag gå över tiden 🙈 Känner mig väldigt redo för att välkomna lillprins nr 2! 💙
Publicerat i 2017