Publicerat i 2017

"After helg"

Snön faller så fint ute och trots att det är grått känns det ljust och inte så himla tråkigt med måndag. Vår helg har varit bra, alla är friska (äntligen!) och i lördags fick jag en barnfri dag då M tog med sig Leon till Hovet och kollade på Djurgården - Örebro. Det gick tydligen hur bra som helst, han satt stilla och tittade på nästan hela matchen och mellan perioderna var de och lekte i barnhörnan och sprang i korridorerna hehe. Roligt att det gick så bra!
 
Själv så visste jag inte alls vad jag skulle göra av min dag men jag gjorde mig i ordning, satte mig i bilen och åkte till Barkarby Outlet. Har ni varit där sedan nyinvigningen? Det är superfräscht med massa nya butiker som Malene Birger, Barbour, GUESS, Samsøe & Samsøe (ett av mina favoritmärken!) och så har Tommy Hilfiger flyttat till nya fräscha lokaler. Vill man fynda ytterkläder till barn så har Didriksson slagit upp en stor butik där också med bra priser och bra utbud. Det blev lite shopping för mig på GUESS där jag fyndade en mössa, ett par skinnbrallor och en tröja till Leon. Efter det åkte jag hem till en gammal kompis och hängde där några timmar, alltid roligt att ses när man inte gjort det på länge.
 
I går var det en ganska lugn dag som mestadels spenderades hemma. Vi tog en promenad till svärföräldrarna  innan lunch men sedan gjorde vi inte många knop, precis så som man behöver att en söndag ska vara ibland. 😊  I dag jobbar jag hemifrån då jag behöver uträtta ett ärende, Leon har precis lämnats på förskolan och han var så glad över att få träffa sina kompisar igen men främst av allt att få äta frukost där, han älskar det! 😃