Publicerat i 2017

Säng-lycka 💗

Kontinentalsängen heter Sense och till har vi bäddmadrassen Sleep samt huvudgaveln Sense pikerad. Allt i tyg & färg Salsa ljusgrå.
 
I går slog vi slag i sak och beställde en ny SUPERSKÖN säng från Mio! Den finns med på deras stora REA och vi tänkte att är det någon gång vi ska slå till på en ny säng (som vi funderat på några månader), så är det nu när den ändå var 25% billigare. Det är inte så ofta som den här storleken finns till bättre pris så nu när den fanns passade vi på. Leveransen sker inte förrän i mitten av augusti men det gör inte så mycket, tanken är mest inför framtiden att vi vill ha en stor säng som både vi och barnen kan mysa i utan att ligga precis på varandra :) Den här kommer vi definitivt få plats i! I dagsläget har vi en 160 säng så det kommer bli bra mycket mer plats i denna.
 
Om någon är intresserad av en superfin sängram från Mio + skön säng (tror den är från KungSängen?) kommer vår komma ut till försäljning sedan. Priset kan vi såklart diskutera 😘
Publicerat i 2017

Mamma&son-häng

I går åkte jag hem i tid från jobbet och bytte av sambon som skulle åka iväg och spela golf med vänner och sin pappa. På vägen hem stannade jag på ICA och köpte massa gott; färska jordgubbar, färska blåbär, bananer, grädde, maränger & två olika sorters glass. När jag kom hem försökte jag först lura i Leon lite middag (köpte kyckling med panang curry från thai-vagnen i centrum, Leon älskar verkligen thaimat!) men han är väldigt kräsen just nu så det blir inte många tuggor vid middagsbordet.
 
Så efter det när Leon var nöjd och glad lekte han med sina tusen bilar och jag gjorde i ordning fika till oss, sedan tog vi en filt och satte oss i solen på baksidan. Väldigt mysigt  När båda var för mätta gick vi till gungorna och gungade sedan ägnade vi en timme åt att leta kottar i skogen hehe. När vi skulle gå in sedan blev han inte lika glad, det är alltid en kamp att komma därifrån, men väl inne mös vi på soffan framför filmen Trassel innan vi båda gick upp och somnade i Leons säng. En riktigt mysig mor- & son dag 😍
 
Sedan hände en rolig sak hehe. I morse runt halv fem vaknar jag och skriker "KRAMP!" och sambon var helt förvirrad när han vaknade haha. Min vänstra vad krampade något sjukt så jag låg där och försökte beskriva var han ska trycka fast han knappt vaknat till liv hehe. Jag brukar inte få kramp men när jag väntade Leon hände det några gånger, det sägs ju att det beror på vätskebrist oftast så nu får jag se till att hälla i mig mer vatten på dagarna så jag slipper krampen framöver. Sjukt vad ont det gör!
 
 
Publicerat i 2017

Present till 2-åring?

Leons 2-årsdag närmar sig, den 24e juli (samma dag som hans farfar fyller år) och vi är inne på att köpa någon leksak. Han fick ju en jättefin lekstuga i "förskott" som står på baksidan, har visst glömt att visa er bilder så det får jag göra sen (!) men vill ju att han ska få något på hans födelsedag också så det blir något litet till.
 
Tycker det är ganska svårt att veta vad man ska köpa bara. Jag är inne på något som utvecklar hans räknekunskaper, han tycker det är superkul att räkna så det känns som en passande present. Samtidigt gillar han bilar men det har han ju redan hur många som helst... Tror också att köksleksaker skulle vara skoj! Jag har tidigare kollat på en varukorg som Leon skulle kunna lägga grejer i och dra runt på, kanske vore något!
 
Just nu sitter jag och kollar runt på hiko.se, de har massa fina leksaker till superbra pris dessutom! Beställer man innan klockan 14 på helgfria vardagar skickar de dessutom beställningen samma dag, så får vi svårt att bestämma vad vi ska beställa har vi åtminstone gott om tid på oss hehe. Just nu när jag klickar mig runt blir jag lite sugen på en Bobby Car med släp som kan användas på baksidan (Leon har två fina i plåt som är mer för inomhusbruk), ett pussel där man ska para ihop rätt antal saker med motsvarande siffra och så finns det massa fina köksleksaker som mikorvågsugn, kaffemaskin och brödrost! Något kul ska vi nog kunna hitta på i present 😇