Diss med hiss

 
När vi skulle åka till Grekland köpte jag denna solskyddsspray innan på Apotek Hjärtat. Den stod som nyhet och jag ville ha en spray då jag tycker det är lättare att använda, så denna blev det. 189 kr betalade för den och vad fick jag för det? En ojämn bränna blandat med röda, fläckiga brännmärken på både armar och ben. Vi verkligen öste på med spray men det man tog på kroppen sögs snabbt upp och gick inte riktigt att smeta ut, eller så trodde man att man gjorde det men tydligen inte eftersom vi brände oss eller fick en ojämn solbränna med massa röda fläckar där huden inte varit skyddad (trots solskyddssprayen). Så det här är min diss, köp den inte!
 
Till min hiss vill jag däremot hylla Apotek Hjärtat för deras fina service att låta oss reklamera denna, utan kvitto dessutom! Jag hade nämligen dragit mitt medlemskort vid köpet så de kunde hitta mitt köp i systemet, så i går ringde en tjej mig från Apotek Hjärtat och så pratade hon med personalen i butiken här i Bålsta, och i dag kunde jag bara gå dit och få pengarna tillbaka. TACK Apotek Hjärtat för den smidiga hjälpen, det är så det ska gå till.

Hemmafix

Vi är i full fart med att ordna vårat rum på övervåningen och i dag har sambon fått upp skiljeväggen som behöver komma på plats innan vi kan "flytta in" i vårat nya sovrum och ut ur det gamla (så det kan bli bebis nr 2 rum). Så det går framåt! Samtidigt har vi fått upp Leons 2-årspresent på baksidan (mer om det kommer i eget inlägg!) och det mesta här hemma känns som det är på plats.
 
Men som alltid när man bor i hus och man ordnar med vissa saker, är det alltid något annat som ska strula. Så nu har våran garageport lagt av, fjädern hoppar bara loss trots att sambon försökt laga det otaliga gånger så nu går den inte att öppna helt utan stannar halvvägs. Det gör att jag siktat in mig på en ny, har hittat en vit fin från Lövångers Bygg som hade passat bra men samtidigt är det tyvärr inte prio just nu då vi har lite annat att fixa. Hade vi haft ett fristående hus med större framsida hade jag istället siktat in mig på något som bilden nedan, men det får det bli den dagen vi flyttar och bygger eget! 😊
Ni hittar denna HÄR.
 
 

Vilopaus

God kväll. Klockan börjar springa iväg och jag sitter här på soffan och gör ingenting, vilket jag gjort ungefär de två senaste timmarna. Jag orkar bara inte göra något, har busat med Leon sedan jag kom hem från jobbet och när Mange gick upp och lade honom slog jag mig ner här framför tvn med datorn i knät och har slösurfat runt på Ellos som har så mycket fint på rea. Har dock sagt till mig själv att inte köpa mer kläder nu när jag är gravid, så fort det blir varmare ute kommer jag gå i slappa och bekväma kläder så då finns ingen anledning att köpa massa nytt. Däremot är jag taggad att komma tillbaka till min vanliga kropp igen efter graviditeten och kunna bära massa snygga, tighta plagg! Och att slippa ha ont när jag går.
 
I morse började min morgon med att lämna Leon på förskolan (känns som det var en evighet sen han var där!) och sedan hade jag rutinkontroll på mvc. Alla prover såg jättefina ut, barnmorskan lät till en början ganska inställd på att jag skulle behöva börja med järntabletter men sen när hon såg mina värden ändrade hon sig. Vi äter bra och varierad kost hemma så behövde inte äta tabletter när jag väntade Leon heller, och hoppas slippa det nu med i alla fall så länge som möjligt. Magen ligger något under medelsnittet i storlek men hon tippade på att bebis kommer bli ungefär lika stor som Leon var. Jag hoppas ju dock såklart att jag inte ska behöva gå över denna gång, 10 dagar med Leon var verkligen ingen hit och ett tag var jag helt övertygad om att han aldrig skulle komma ut... hehe. I dag är det "bara" 100 dagar kvar tills bebis är beräknad och jag längtar verkligen! Dock vill jag komma fram till ett namn snart, Mange är så velig så vi kommer typ ingenstans med våra diskussioner. Däremot går det framåt i vårat nya rum! Vi har målat klart och i dag inhandlades det virke så att Mange kan börja sätta upp skiljeväggen. Så fort det är klart får jag börja i bebis rum, har köpt världens finaste tapet från Mrs Mighetto som ska upp och så ska det målas en dov men ändå inte vit färg (inte bestämt vilken än) på de andra två väggarna. Vi fick inte tillbaka så mycket på skatten men det vi fick ska gå till att inreda det rummet, kommer bli så himla fint 💙