Diss med hiss

 
När vi skulle åka till Grekland köpte jag denna solskyddsspray innan på Apotek Hjärtat. Den stod som nyhet och jag ville ha en spray då jag tycker det är lättare att använda, så denna blev det. 189 kr betalade för den och vad fick jag för det? En ojämn bränna blandat med röda, fläckiga brännmärken på både armar och ben. Vi verkligen öste på med spray men det man tog på kroppen sögs snabbt upp och gick inte riktigt att smeta ut, eller så trodde man att man gjorde det men tydligen inte eftersom vi brände oss eller fick en ojämn solbränna med massa röda fläckar där huden inte varit skyddad (trots solskyddssprayen). Så det här är min diss, köp den inte!
 
Till min hiss vill jag däremot hylla Apotek Hjärtat för deras fina service att låta oss reklamera denna, utan kvitto dessutom! Jag hade nämligen dragit mitt medlemskort vid köpet så de kunde hitta mitt köp i systemet, så i går ringde en tjej mig från Apotek Hjärtat och så pratade hon med personalen i butiken här i Bålsta, och i dag kunde jag bara gå dit och få pengarna tillbaka. TACK Apotek Hjärtat för den smidiga hjälpen, det är så det ska gå till.

Publicerat i 2017
#1 / / Helena:

Oj, vad dåligt! Jag köper ibland Eucerins vanliga solkräm och är nöjd med den. Men då vet jag att sprayen inte är något att ha.

Svar: Ja vi har deras solkräm för barn +50 till sonen och den har fungerat bra. Vet inte om det är för att denna är en olja, den är i alla fall INTE bra!
Jessica Anshagen