Mamma&son-häng

I går åkte jag hem i tid från jobbet och bytte av sambon som skulle åka iväg och spela golf med vänner och sin pappa. På vägen hem stannade jag på ICA och köpte massa gott; färska jordgubbar, färska blåbär, bananer, grädde, maränger & två olika sorters glass. När jag kom hem försökte jag först lura i Leon lite middag (köpte kyckling med panang curry från thai-vagnen i centrum, Leon älskar verkligen thaimat!) men han är väldigt kräsen just nu så det blir inte många tuggor vid middagsbordet.
 
Så efter det när Leon var nöjd och glad lekte han med sina tusen bilar och jag gjorde i ordning fika till oss, sedan tog vi en filt och satte oss i solen på baksidan. Väldigt mysigt  När båda var för mätta gick vi till gungorna och gungade sedan ägnade vi en timme åt att leta kottar i skogen hehe. När vi skulle gå in sedan blev han inte lika glad, det är alltid en kamp att komma därifrån, men väl inne mös vi på soffan framför filmen Trassel innan vi båda gick upp och somnade i Leons säng. En riktigt mysig mor- & son dag 😍
 
Sedan hände en rolig sak hehe. I morse runt halv fem vaknar jag och skriker "KRAMP!" och sambon var helt förvirrad när han vaknade haha. Min vänstra vad krampade något sjukt så jag låg där och försökte beskriva var han ska trycka fast han knappt vaknat till liv hehe. Jag brukar inte få kramp men när jag väntade Leon hände det några gånger, det sägs ju att det beror på vätskebrist oftast så nu får jag se till att hälla i mig mer vatten på dagarna så jag slipper krampen framöver. Sjukt vad ont det gör!
 
 
Publicerat i 2017