Present till 2-åring?

Leons 2-årsdag närmar sig, den 24e juli (samma dag som hans farfar fyller år) och vi är inne på att köpa någon leksak. Han fick ju en jättefin lekstuga i "förskott" som står på baksidan, har visst glömt att visa er bilder så det får jag göra sen (!) men vill ju att han ska få något på hans födelsedag också så det blir något litet till.
 
Tycker det är ganska svårt att veta vad man ska köpa bara. Jag är inne på något som utvecklar hans räknekunskaper, han tycker det är superkul att räkna så det känns som en passande present. Samtidigt gillar han bilar men det har han ju redan hur många som helst... Tror också att köksleksaker skulle vara skoj! Jag har tidigare kollat på en varukorg som Leon skulle kunna lägga grejer i och dra runt på, kanske vore något!
 
Just nu sitter jag och kollar runt på hiko.se, de har massa fina leksaker till superbra pris dessutom! Beställer man innan klockan 14 på helgfria vardagar skickar de dessutom beställningen samma dag, så får vi svårt att bestämma vad vi ska beställa har vi åtminstone gott om tid på oss hehe. Just nu när jag klickar mig runt blir jag lite sugen på en Bobby Car med släp som kan användas på baksidan (Leon har två fina i plåt som är mer för inomhusbruk), ett pussel där man ska para ihop rätt antal saker med motsvarande siffra och så finns det massa fina köksleksaker som mikorvågsugn, kaffemaskin och brödrost! Något kul ska vi nog kunna hitta på i present 😇
 
Publicerat i 2017