Fram med grillen

God morgon, eller snarare god förmiddag! I dag var det jag som fick sovmorgon så strax efter nio klev jag upp. Sambon var nöjd när han fick kliva upp med Leon kvart över sju, men han insåg snabbt att den ju egentligen faktiskt bara var kvart över sex hehe. Inte lika nöjd då kanske. Så ni glömmer väl inte att ställa fram klockan en timme nu när vi gått över till sommartid?
 
I går var tanken först att vi skulle komma hemifrån och vara barnfria, men så blev det inte så vi hade en mysig dag med våffellunch, strosade på Mio i Barkarby och sedan kollade vi en jättebra film hemma på kvällen som jag verkligen kan rekommendera - "The lights between oceans", eller "Fyren mellan haven" på svenska. Alicia Vikander spelar huvudrollen som en ung fru som bor vid en öde fyr tillsammans med sin man. Efter flera försök att skaffa egna barn men även flera missfall spolas en dag en bebis upp på land i en båt och de står i valet och kvalet om de ska behålla barnet eller rapportera det till fastlandet. Superfin och supersorglig film! Kunde inte hålla tillbaka tårarna på slutet.
 
I dag har vi inte mycket planerat, får se vad dagen bjuder på. Vädret är inte lika fint som i går men ändå visade Facebook ett meddelande om att det rapporteras bli 16 grader i Bålsta i dag (?), låter ju nästan som sommaren är på g hehe men vet inte riktigt om jag tror på det.
 
Bild lånad från mio.se, föll för denna servis när jag såg den i katalogen så i går köpte vi assietter, muggar och burken. Kommer vara så fint att sitta med på baksidan i vår & sommar, bara älskar färgen!
Publicerat i 2017
#1 / / mariaanderzon.se:

Hoppas du får en fin söndag ❤

Svar: Tack och hoppas du hade en fin helg själv! :D
Jessica Anshagen