Publicerat i 2017

Vardagen

Jag är tillbaka i vanlig vardag med jobb på dagarna och mys med familjen på eftermiddagarna. På kvällarna har jag dessutom börjat ta tag i träningen, ja så mycket träning man nu kan utföra när man får foglossning av det mesta men överkroppen kan jag åtminstone träna så där har jag som mål att slimma till det under de sista månaderna av graviditeten! Har tillräckligt med vikter hemma för att det ska ge mig träningsvärk och använder program via appen Workouts by Skimble. Väldans bra!
 
Leon trivs med att vara tillbaka på förskolan och i dag efter jobbet är det sommarfest med lotteri, grillning & bakverk. Tyvärr har det regnat hela dagen men jag hoppas att det ska spricka upp så man slipper stå ute och bli blöt, det vore ju väldigt typiskt. På jobbet rullar det på för mig och jag känner mig säkrare i min roll för varje dag som går, nu är det ju inte jättemånga månader kvar här innan mammaledigheten men jag försöker snappa upp så mycket det bara går så jag har en bra grund när jag kommer tillbaka sen igen!
 
Och nu i dagarna har jag varit i kontakt med våra föräkringsbolag då vi blev nästan 5 h försenade från Arlanda till Rhodos. Visar sig om vi får någon ersättning eller ej, men jag tycker det är viktigt att använda de kanaler som finns när lagar och regler inte följs. Så får återkomma i hur det går, lär ta några veckor innan vi får svar.