Vecka 22

Bebis nr 2.
 
Bara ni som gått igenom samma som jag med illamående mer än halva graviditeten förstår hur SKÖNT och hur GLAD jag är över att illamåendet äntligen släppt och jag känner mig som mig själv igen! Men precis innan jag började må bra hade jag en hemsk vecka med extrem hunger som skapade ett illamående så fort jag slog upp ögonen på morgonen och som jag inte kunde bli av med under hela dagen utan tillbringade mer tid på toa än jag gjort på länge. Men nu är det (förhoppningsvis!) helt borta och håller sig borta återstående veckor :)
 
På ultraljudet fick vi veta att det är ännu en kille vi väntar och vi har börjat spåna lite smått på namn. Jag vill att det ska vara ganska mjukt och klinga bra ihop med Leon, får se vad vi landar i. Känner att magen har vuxit på sig senaste veckan och nu när jag kan äta igen kommer säkert vikten stiga mer också men hellre det än att inte kunna äta alls. Finns fortfarande några saker jag inte kan få i mig utan att må illa och tyvärr är en sak kaffe. Eller islatte går bra, men inte varmt kaffe.
 
Men nu känner jag att energin börjat komma tillbaka och jag ser fram emot en härlig sommar och ett varmt Grekland på onsdag!
 
 
Publicerat i 2017