Publicerat i 2019

Poze Hair Extensions

 
Hair extensions, vem har inte velat testa det någon gång i sitt liv?! Nu har jag fördelen av att ha ganska mycket och tjockt hår, men trots det har jag så många gånger velat få det där Hollywood-svallet som man ser modeller, skådespelare och ibland även folk på stan ha. Det ser ju så fantastiskt fint ut! Och något jag förstått är att det finns så många olika varianter på hair extensions och hårförlängningar, både i olika kvaliteter och sätt att fästa dem på. Du kan gå till salong eller göra det hemma, köpa i fysisk butik eller beställa på nätet. I dag är ju det mesta möjligt. För mig är det viktigt att håret håller en bra kvalitet och att det fästes på ett sätt som sliter så lite som möjligt på mitt egna hår som möjligt. Och det är här som Poze Hair kommer in i bilden.
 
Poze är ett företag inom hair extensions som har många års erfarenhet och för några år sedan skapade de Clip & Go som slog igenom stort på marknaden! Efter det har de tagit fram flera olika färgnyanser och de kan i dag erbjuda ett längre och fylligare hår för alla, oavsett vad du har för utgångsläge. Hos Poze Hair extensions hittar du äkta löshår och syntetiskt löshår. De säljer även hårvårdsprodukter, olika tillbehör som hårborstar speciellt gjorda för extensions, tråd, limpistol och allt som du kan tänka behövas för att uppnå just ditt drömresultat. För att göra allt ännu enklare har de en färgkarta på sin hemsida där du enkelt kan hitta rätt färg eller nyans till ditt löshår. Är färgkartan inte tillräcklig kan du dessutom kontakta Poze Hair via mail med en bild på ditt hår, så hjälper deras frisörer dig.
 
Jag upplever Poze Hair som ett seriöst och professionellt företag med en väldigt bra och enkel hemsida. Är du nyfiken på extensions tycker jag verkligen du ska klicka dig in på Poze Hair och läsa mer ❤