Matsedel v6

God morgon 🌟 Vilken kyla i dag, -15 grader visade termometern när jag klev upp 05.30! Helt sjukt, och det känns verkligen i lungorna när man drar in den kalla luften att det här är kallare än jag är van vid. Barnen är lämnade på fsk och jag kommer åka in till kontoret så snart de värsta bilköerna lagt sig, till dess jobbar jag hemifrån. Det är bara slöseri med allas tid att sitta 2h i bilköer.

Måndag innebär att vi får leverans av ny matkasse, vi är fortfarande riktigt nöjda med Viktväktarnas laktosfria från Citygross så det blir kasse även denna vecka! Nästa vecka tror jag att vi pausar och kör egen mat, eller? Behövs egentligen inte för min del så kanske ska ta ett snack med Mange och höra vad han tycker :) Matkasse är ju så smidigt!

Rätterna är väldigt lätta att anpassa till barnen också. Gör vi ex en gryta med kyckling plockar jag bara ut en del av kycklingen och steker på det vid sidan av, eftersom Leon t ex gärna äter utan sås :) Oftast är det couscous till och det gillar dem väldigt mycket! 💕
Publicerat i 2019