3 uppiggande förkylningstips

Inlägget innehåller Adlinks.

Hej på er 💕 Snörvel snörvel, här lyser i alla fall INTE förkylningen med sin frånvaro. I går var jag inne på att jag kanske dragit på mig lunginflammation för jag fick väldigt ont i bröstkorgen och ryggen. Men i dag känns det bättre och rethostan är nästan borta men däremot är jag väldigt snorig istället. Jaja, det brukar vara precis så här sedan går det över på någon dag. I morgon ser jag verkligen fram emot att fira mamma och hoppas jag är piggare då! Här kommer tre stycken tips på hur man kan må bättre när man känner sig hängig :)
  1. Lägg en ansiktsmask. Välj ut en riktigt härlig som piggar upp huden och ger massa glow! Någon av dessa tre kanske? HÄR, HÄR, HÄR.
  2. Byt ut kaffet mot te. Ha i citron och ingefära. Visste du att du kan köpa fryst ingefära? Perfekt om man inte använder ingefära så ofta men ändå vill ha det hemma.
  3. Strunta i att laga middag och köpt hämtmat, glöm inte köpa med dig din favoritglass och choklad på vägen hem bara ;)
Och ser ni busungen ovan i fönstret då? Ludde var utan uppsikt i sådär fem sekunder i morse och helt plötsligt satt han på fönsterbrädan. Jag gissar att han skulle vinka hej då till sin pappa som skulle åka till jobbet, och inte orkade vänta på att någon skulle bära upp honom 😂
Publicerat i 2019