Hudvård||Ole Henriksen Truth recension

Inlägget innehåller Adlinks.

Ole Henriksen är för mig ett ganska nytt märke, jag har använt deras produkter i ca ett halvår och det mest är riktigt bra! Det som en del inte gillar med produkterna är att de 1) innehåller ingrediensen "silicone" som det diskuteras en del kring i hudvårdsvärlden, samt 2) att alla produkterna är parfymerade. Personligen älskar jag dofterna, men är man känslig bör man kolla efter ett annat märke. Den kollektion jag fastnat för är "Truth" och här finns ansiktsvatten (verkar inte vara tillgänglig i Sverige dock), rengöring (gel, skum, balm & servetter), serum, ögonkräm, ansiktskrämer (med SPF 15, utan SPF & gel), primer (nyhet!), ansiktsmask och oljeserum, En väldigt komplett serie alltså där alla produkter jobbar med att ge lyster och jämna ut hudtonen med hjälp av c-vitamin. Jag har inte testat allt från denna serie, men här kommer mina tankar och åsikter om de produkter jag har testat;

★★★★★ Ole Henriksen Face The Truth Gel Cleanser

Väldigt bra rengöring som inte torkat ut huden och dessutom väldigt dryg så man får mycket för pengarna. Hjälper till att liva upp trött och glåmig hy, toppen som enda rengöring på morgonen eller andra rengöring på kvällen (efter oljerengöring). Gillar att den är en gel och kommer på tub. Läs mer om produkten här.

★★★★★ Ole Henriksen Truth Banana Bright Eye Creme

Min absoluta favorit och den bästa ögonkrämen jag testat! Jag tycker vanligtvis att det är svårt att veta om en ögonkräm faktiskt hjälper eller gör någon skillnad, men det tycker jag att jag märker med denna! Den är lätt att applicera, inte för tjock men inte för tunn, den ger direkt en ljusare effekt under ögonen och känns återfuktande. Jag använder denna varje morgon och den fungerar så bra under smink! Älskar denna och kommer fortsätta köpa så fort den tar slut. Den bästa produkten från denna serie! Läs mer om produkten här.

★★★ Ole Henriksen Truth Serum

Kanske använde jag inte denna tillräckligt länge, men jag kände att detta var en MEH-produkt för mig. Jag gillar c-vitamin där man känner hur de jobbar på hyn, och jag upplevde aldrig att den här gjorde något speciellt för min hy mer än kanske återfukta den något. Denna påminner om Cicamed vitamin-c serum, bara att denna är dubbelt så dyr. Den har mycket siliconer i sig vilket inte är något jag föredrar, så den här såldes av och kommer inte köpas igen. Men för någon som kanske inte äger ett serum och vill lägga till ett i sin rutin kan den vara en bra produkt och den är ju väldigt omtyckt världen runt. Läs mer om produkten här.

★★★★★ Ole Henriksen Truth Banana Bright Primer

Det här en väldigt bra primer, som inte kladdar eller gör att produkterna efter rullar sig. Det är inte säkert att alla känner till det, men primers (och fuktkrämer) innehåller vanligtvis silikon vilket kan göra att det skapas som ett lager som rullar sig på huden när man lägger på ex foundation eller cc-cream. Den här jämnar ut hudtonen, ger en matt yta samtidigt som man får glow. Tycker den är riktigt bra! Den här släpptes alldeles nyligen. Läs mer om produkten här.

★★★★ Ole Henriksen Truth Revealed Moist Bright Creme SPF 15

Jag var ute efter en ansiktskräm med SPF då den jag har i dagsläget är för fet när det blir varmare ute. Hur jag märker det? Den jag har nu under vintern (Dermaceutic - K Ceutic) håller huden återfuktad när det är minusgrader och gör inte att jag blir oljig, har jag för lite fukt på vintern får jag väldigt glansig t-zon (dvs haka, näsa & panna) och samma sak händer när det blir varmt ute och jag har en för fet ansiktskräm, då blir t-zonen glansig igen. Så behövde en mindre fet dagkräm och jag vet ju att jag gillar krämerna från OH, så valet föll på denna. Helst hade jag önskat minst SPF 30, men jag har ett separat solskydd som jag kan använda över om jag ska vara ute i stark sol och denna kommer mestadels användas när jag jobbar inomhus. Luktar (enligt mig) gudomligt fräscht och sjunker direkt in i huden. Ingen klibbig hinna. Läs mer om produkten här.

Ole Henriksen Truth C-Rush Brightening Gel-Crème

Det här är den produkt jag ogillar mest av allt av Ole Henriksens produkter. Den sjönk liksom aldrig in i huden utan lade sig som en hinna och istället för att känns mig glowy kändes huden mer yuck. Nej, provade en gång och sålde sedan av den. Denna är som sagt en gel och jag förstår verkligen inte varför så många hyllar den på alla nätbutiker? Don't buy it. Läs mer om produkten här.  

Har ni testat några av Ole Henriksens produkter eller någon annan produkt från detta märke som ni vill veta något om?