SKÖNHET||Empties i februari

Jag har blivit duktig på att använda slut på det jag öppnat och någonstans har jag landat i märken och produkter som jag gillar. Givetvis slinker det in något nytt här och där, men det brukar bli först när något annat tagit slut. Och under februari var det några saker som tog slut som jag tänkte recensera, läs vidare nedan. Produkterna jag kommer prata om i detta inlägg är Maria Åkerberg - Hair Conditioner Energy (500 ml), The Ordinary - Niacinamide 10% + Zinc 1% (30ml) och Rodial - Dragons Blood Essence (100ml).  

Maria Åkerberg - Hair Conditioner Energy (500 ml)

Ända sedan jag bytte till Maria Åkerberg och Idun Minerals inom hårvård, har mitt hår mått så mycket bättre! Det känns luftigt och inte lika tungt längre och framförallt är mitt hår nästan aldrig fett längre. Jag tvättar håret max två gånger i veckan och känner aldrig att jag "lider" av att tvätta det så sällan. Detta balsam gör mitt hår väldigt mjukt och lätt att borsta ut, det är ekologiskt och Maria Åkerberg har genomgående väldigt bra och skonsamma produkter. Ett ekologiskt schampo kan vara svårt att massera in i håret, men detta balsam tycker jag inte skiljer sig från något icke ekologiskt märke utan verkar precis som vilket annat balsam som helst. Mest prisvärt är att köpa denna stora 500 ml-flaska direkt istället för de mindre förpackningarna. Ca pris 349 kr.

The Ordinary - Niacinamide 10% + Zinc 1% (30ml)

Niacinamide är en av de hetaste och trendigaste ingredienserna just nu, och personligen älskar jag niacinamide i hudvård! Detta serum från The Ordinary innehåller en stor mängd niacinamide plus att det är väldigt billigt, så detta är absolut en av de mest prisvärda produkterna man kan hitta på marknaden. Den sjunker in bra, rullar sig inte och är väldigt dryg. Det enda negativa som jag upplever med denna är att den skummar lite om man lägger den ovanpå andra serum, men det försvinner snabbt och lämnar ingen hinna eller så efter sig. Med produkter från TO är det viktigt att inte ta för mycket varje gång, för då kan det bli svårt att tränga in ordentligt i huden. Niacinamide är en superbra ingrediens om man vill jobba på stora porer, dock föredrar jag att använda ett annat serum som både innehåller niacinamide och ger glow så därför kommer jag avvakta med att använda denna igen på ett tag. Ca pris 69 kr.  

Rodial - Dragons Blood Essence (100ml)

Det här är en sådan där produkt som jag inte förstod hur mycket jag gillade den, förrän den tog slut. Gick över till en annan essence efter denna men kände hur hyn inte höll sig lika återfuktad och sminket inte satt lika bra så nu har jag köpt den här på nytt... Denna essence känns lätt på hyn och har en finfördelad mist, och jag älskar att man kan spraya den direkt på hyn istället för att behöva slabba i händerna först och sedan klappa in. Man kan spraya på hur mycket som helst utan att det blir klibbigt eller lägger sig som en hinna, utan allt sjunker in fort och plumpar huden. Känns kul att jag provade denna eftersom den blev en sådan favorit och det är alltid roligt att hitta en produkt som funkar bra på ens hy. Ca pris 525 kr, men hos MEDS.se är den alltid några hundralappar billigare!