Handboll | Vi kan mer

Hej.
 
Några av er kanske märkt att bloggen inte kommer upp som den ska (dvs inte alls) när man besöker jessi.se via Chrome. Kollar man däremot via telefonen eller internet explorer fungerar det bra. Blogg.se håller på att jobba på problemet så hoppas att det ska vara löst snart.
 
I helgen har det varit fullt upp. I lördags var jag uppbokad med handbollsmatch och M skulle iväg på hockey, så mina föräldrar kom hem till oss när jag skulle åka till samlingen och sedan tog de med sig barnen till matchstarten. Tyvärr blev det förlust även denna gång och vi hade inte något att sätta emot, det blev för mycket tokiga avslut vilket innebar många kontringar emot oss och vi orkade inte hänga med helt enkelt. Så synd, jag vet att vi kan mycket mer. Jag fick tillfälle att börja matchen och kunde täppa igen så gott som det bara gick hela matchen igenom, landade på en ganska hög räddningsprocent och utsågs till matchens lirare vilket alltid är jätteroligt. En bekräftelse på att det går att ta upp handbollen efter flera års frånvaro.
 
 
 
Vill ni läsa hela artikeln kan ni göra det här: http://ny.lokalsport.nu/ehf-numret-mindre-an-hk-uppsala-i-idrottshuset/.
 
Bara ta nya tag och blicka framåt, nu väntar en ny träningsvecka och på lördag den 2 nov kl 14.00 är det ny hemmamatch mot Hammarby IF HF.
Publicerat i 2019
Taggar: ehf / enköping hf / handboll / handboll div 2 / handbollsmålvakt