Mellandagar | Jessica Anshagen
jessi.se

Jessica Anshagen

Annons

Mellandagar

God kväll från sjukstugan, ja precis – vi är sjuka IGEN. Jag har ju i alla fall semester och får vara hemma men Leon är också ganska risig (börjar bli bättre nu, men har varit väldigt täppt och haft ögoninflammation i båda ögonen) så har inte varit jätteroligt att vara hemma med honom själv i dag. Dessutom har han fått för sig när han ska äta att han verkligen inte vill sitta på sin plats och VERKLIGEN INTE vill ha haklapp, vilket i dag har gjort att vi haft världskrig varje gång det varit dags för mat. Toppen.
 
Nu sitter vi på soffan, sambon provar sitt nya FIFA-spel till PS4 och jag sitter med datorn i knät. Alla mellandagsreor har ju dragit i gång så jag har kikat runt en del och eftersom jag har sålt av ganska mycket av Leons kläder från Mini Rodini har jag köpt massa nytt från bland annat Tiny Cottons, Bobo Choses och Koolabah. Det roliga med dessa kläder är andrahandsvärdet, att man har möjighet att få tillbaka en hel del när/om det är dags att sälja av men det mesta sparas till något eventuellt framtida syskon. Jag har även fyndat lite till mig själv, bland annat en blus från Dagmar och en jacka från Kari Traa.
 
Annars så har julen varit väldigt mysig och jag är verkligen glad för alla julklappar jag givit och alla julklappar jag fått! Så mycket bra och användbara grejer, både till mig själv och till hemmet. Jag bor i min nya pyjamas och glädjs verkligen över alla fina hårprodukter jag fått! Inte så ofta man lägger pengar på bra schampoo & balsam, nu fick jag tre uppsättningar så det lär jag kunna leva på länge 🙂 Dessutom ser jag fram emot att piggna till så jag får användning för min nya varmluftsborste! Hoppas på att den ska göra livet lättare för mig på morgnarna och ge håret en bra volym.
 
Nu ska jag få Mange att stänga av spelet så vi kan kolla ett avsnitt på Gåsmamman, vi har kommit till avsnitt fyra på säsong två och jag tycker det är bra! Vad är ditt bästa fynd på mellandagsrean? ♡
 
Julen bjöd på massa god mat!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jessi.se

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats