Milstolpe | Jessica Anshagen
jessi.se

Jessica Anshagen

Annons

Milstolpe

 

God morgon! Vaknat upp på ett väldigt bra humör i dag, trots ett litet avbrott mitt i natten då Leon kom in till oss och skulle sova mellan oss (problemet är bara att han aldrig somnar = ingen sover för han bara vrider på sig). Jag förstår inte att det ska gå så segt med att uppdatera här, men snart är det julledigt och då ska jag verkligen anstränga mig för att bättra mig! 🙂

 
Jag har funderat ganska mycket nu på sista tiden vad det innebär för mig att fylla 30 år, och jag har kommit fram till att jag ska göra en del “förändringar”. Det handlar egentligen inte om några stora förändringar men jag ska lägga mer fokus på kost, välmående och styling. Jag har också funderat på om de här förändringarna är det man kallar 30årskris hehe, men jag skulle snarare vilja kalla det en milstolpe. I planen ligger i alla fall att bli av med några kilon, komma igång med träningen, äta sådant som gör att magen mår bra (och jag har redan kommit långt här, genom att skippa kolhydrater till lunch & middag och istället äta massa sallad mår min mage verkligen MYCKET bättre! Jag fick diagnosen IBS för många år sedan så det är viktigt att kosten fungerar för att jag ska fungera bra) och lägga mer pengar och energi på snygga kläder & accessoarer. Jag är ganska bra på att impuls-shoppa så nu när jag går in i en butik tänker jag efter mer innan jag handlar något, och i och med att jag har ett mål med min ekonomi känns det lättare att avstå från saker och senare motivera mig till ett bättre köp istället. Det här är ju såklart ingenting som kommer visa sig hos mig på direkten utan det kommer ta ett tag att fylla på garderoben och tanken är ett plagg in, ett plagg ut 🙂 Har ni haft några sådana här känslor nångång när ni fyllt en viss ålder eller kanske haft någon annan upplevelse i livet som fått er att “tänka om”?
 
Och nu så har jag bara några dagar kvar på jobbet innan jag går på julledighet på fredag, och när jag kommer tillbaka den 9 januari lämnar jag den tjänst jag har i dag för att börja på min nya tjänst en trappa ner. Det känns väldigt motiverande! 
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jessi.se

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats