Prag i bilder | Jessica Anshagen
jessi.se

Jessica Anshagen

Annons

Prag i bilder

 
Allting började ju faktiskt med att jag blev överraskad hemma, och sedan ännu mer överraskad på Arlanda när mina föräldrar & syrran dök upp där! Jag ryser när jag tänker på det ♡ De översta bilderna är från lördagen då jag & Mange strosade runt med en sovande Leon i vagnen. Vi kikade i butiker, gick och kollade på utsikten mot slottet, tog några steg ut på den berömda Karlsbron (var så mycket folk så vi gick inte så långt), fikade och åt god mat på ett torg. Dessutom köpte jag en klocka för fickpengarna som jag fick av svärföräldrarna i födelsedagspresent, älskar den! En fantastisk resa på alla sätt och är så glad att jag fick möjligheten att åka dit, och att alla som följde med ville följa med! ♡♡♡
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jessi.se

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats