Turas om | Jessica Anshagen
jessi.se

Jessica Anshagen

Annons

Turas om

 
I morse var det min tur att få sovmorgon så halv nio klev jag upp och då fick Mange och lade sig nån timme. Man får hjälpas åt och turas om att få upp så båda orkar med 🙂 Nu på fm har vi rensat hemma inför morgondagen samt flyttat om inne i gästrummet så nu är det ett kombinerat gäst- & lekrum, blev jättebra! Leon sover så ska göra mig i ordning, Mange ska åka och handla och så kommer svägerskan förbi med Astrid en stund. Förutom att jag är lite täppt när jag vaknar mår jag mycket bättre! Vad har ni för er i dag? 🖤
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jessi.se

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats