Vårdcentralen | Jessica Anshagen
jessi.se

Jessica Anshagen

Annons

Vårdcentralen

God morgon, här sitter jag på vårdcentralen just nu och väntar på att få träffa en läkare. Har haft ont i halsen några dagar men nu i morse blev det ännu värre, är svullen på vänstra sidan och under tungan, så var lika bra att ta sig hit för en kontroll. Säkert bara ett virus.
 
Eftersom jag varit så frånvarande här tänkte jag berätta om TVÅ roliga nyheter som inträffat nyligen! Först ut är att vi köpt ny bil, woho! Det blev ganska spontant, sambon lade ut den Audi vi hade på Blocket och två dagar senare kom några från en bilfirma och köpte den. Vi fick ungefär det vi trodde att vi skulle få, alternativet var att byta in bilen när vi köpte ny men att sälja gick så smidigt så vi valde att göra så. Så den lördagsmorgonen när de hämtat bilen åkte vi direkt efteråt vidare till Täby för att kolla på en Volvo som Mange spanat på på nätet. En superfin Volvo V40 -14, D4 med R-design, passar mig perfekt och går som ett skott! hehe. Så vi köpte den och två dagar senare åkte vi och hämtade hem den 🙂
 
Den andra roliga nyheten är att jag har fått nytt jobb! Eller egentligen kanske man ska säga ny tjänst, för jag är kvar på samma företag som i dag men flyttar ned en våning. Det ska bli väldigt spännande och var så glad när jag fick beskedet! Dock tog det ett tag innan jag kunde gå ut med informationen men nu jobbar jag bara denna vecka plus nästa med mina nuvarande uppgifter, sedan är jag julledig till och med 8 januari och när jag kommer tillbaka börjar jag nya tjänsten. Så himla spännande!
 
Det var en sammanfattning av vad som hänt sista tiden, förutom ovan är vi konstant förkylda (i alla fall jag & Mange) och jag är så gott som klar med mina julklappar 🙂 Längtar som tusan till julledighet & julafton!
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jessi.se

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats