Ögon i kors | Jessica Anshagen
jessi.se

Jessica Anshagen

Annons

Ögon i kors

Tungt huvud och tunga ögonlock, det tar på krafterna att vara själv hemma med Leon även om han är världens snällaste. I fredags åkte Mange till England tillsammans med tre kompisar så vi har fått klara oss själva några dagar, och det känns som det enda jag gör är att städa, tvätta, ta hand om tvätten, plocka fram mat och plocka undan mat. Nu sover Leon för natten och jag som fått ganska lite sömn senaste nätterna (legat uppe och kollat på filmer) känner att det börjar bli dags att krypa ned under täcket och få lite extra sömn i natt. Har jag tur sover Leon hela natten och då kommer jag känna mig som en ny människa i morgon 🙂
 
Förutom allt städande hemma i dag har vi inte gjort många knop men efter att ha varit ut till mina föräldrar i fredags och svärföräldrarna i går är det skönt att bara ha en hemmadag vi två. Men ska bli väldigt skönt att ha hem Mange igen i morgon! Jag har dessutom gått loss lite på Mini Rodini-plagg under dessa dagar och kunde inte låta bli att köpa på mig ett av deras bäddset… Inte gratis men jag kände att vi var värda det! hehe. Och så är jag nästan klar med pussel nummer två. Annars då? Nej, inte hänt mycket. Eller jo, Leon har fått dagisplats som jag ska ringa och tacka ja till i morgon! Lite oklart ännu när han ska börja, ska höra med dem vad vi har för valmöjligheter 🙂 Nu ska jag packa ihop och gå och lägga mig, känner att jag börja svamla. Natti natti
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jessi.se

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats