Vad händer? | Jessica Anshagen
jessi.se

Jessica Anshagen

Annons

Vad händer?

Jo det händer faktiskt ganska mycket just nu så vet inte riktigt var jag ska börja! Kan börja med gårdagen då vi fick finbesök från Sicilien och Ljungby 🙂 För några dagar sedan hörde Frida av sig till mig, hon säsongsjobbar på hotellet på Sicilien där jag jobbade och är tillsammans med en av grabbarna därifrån så vi lärde känna varandra när jag jobbade där en sväng sommaren 2013. Hennes kille Ivan känner jag väl då jag har nära relation med hela hans släkt, så det var en självklarhet att bjuda över dem till oss nu när de väl skulle besöka Stockholm! Så i går på dagen hämtade jag dem vid tåget och så bjöd vi på plankstek med rocky roads-kladdkaka till efterrätt, och självklart italienskt vin & öl. Satt uppe till midnatt, pratade om hur allt är nu för tiden på Sicilien och hur livet som föräldrar är. Det är ju ganska stor skillnad om man jämför mitt liv nu med då. Efteråt sov de kvar här, i morse dukade vi fram storfrulle och sedan skjutsade jag dem till tåget så de kunde åka vidare för att möta upp andra vänner inne i storstaden. Frida och Ivan är de första av mina italienska vänner som träffar Leon, så det var lite extra roligt och jag är väldigt glad över att de hörde av sig och tog sig tiden att stanna till här hos oss! Jag gillar när man inte bara snackar om att ses utan att det faktiskt blir av också.
 
Resten av dagen har vi ägnat åt att slänga upp allt julpynt på vinden, det plockades bort för länge sen men har blivit stående inne i biorummet så det var på tiden. När Leon vaknade efter sin vila åkte vi till Barkarby och provade lite olika bilbarnstolar i bilen, bland annat för att se hur stor plats de tar och försöka bli lite klokare på vad vi är ute efter för typ av bilbarnstol. Jag gillade Maxi Cosi mobi XP och har hört väldigt gott om den, någon läsare som har något annat att rekommendera? Kvällen blir annars lugn, vi har två rätter kvar från veckans matkasse så det blir någonting med fläskkarré och kanske kika någon film när Leon somnat 🙂
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jessi.se

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats