Mini Rodini-filtar | Jessica Anshagen
jessi.se

Jessica Anshagen

Annons

Mini Rodini-filtar

 
I morgon är det dags för ett nytt släpp av Mini Rodini, återigen filtar jag och hade så gärna velat vara där och köa! Men får hoppas på hemsidan istället, dock tror jag att det kommer vara kaos och att det mesta är slut på några minuter så får hoppas att jag har snabba fingrar… Ska någon av er läsare ta sig till butik? Senast det släpptes filtar hängde jag & Therese på låset och stod ute i kylan klockan fem på morgonen hehe, men det var det verkligen värt! En riktigt rolig grej 😉

Det här är vad jag köpte på senaste släppet. Dock gav jag bort den gröna filten till bästis i babyshower-present men allt det andra finns kvar!

Och så här ser den befintliga filt-samlingen ut, på ett ungefär. Saknas gör en aprikos filt som Leon sover med på dagis samt att pingvin & gröna är sålda. Älskar filtar! 😍

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jessi.se

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats