Nyheter AW17 | Jessica Anshagen
jessi.se

Jessica Anshagen

Annons

Nyheter AW17

Barnkollektionerna för AW17 (höst / vinter) har börjat trilla in och jag har kollat runt bland mina favoritmärken för att se vad som finns på marknaden! I Leons garderob finns övervägande plagg från Mini Rodini, men även en del från KappAhl, H&M, Polarn o Pyret, TinyCottons, Bobo Choses och Koolabah går att hitta. Det roligaste är att mixa och matcha mellan olika märken, ungefär som jag gör till mig själv! Dock tycker jag ändå att kvaliteten i de dyrare märkena är bättre och mycket mer hållbara än de billigare, det märks speciellt efter x antal tvättar, och dessutom jobbar ex Mini Rodini hårt med att kläderna ska tillverkas under rättvisa förhållanden och man tar tillvara på de spillbitar som blir över.
 
I ytterkläder kör vi på Mini Rodini och KAXS, men i sovkläder finns det ingenting som går att jämföra med Livlys underbara pima cotton! Känns så himla roligt att bebis har så mycket fina kläder att ärva efter Leon 🙂
 
 
Först ut är denna underbara onesie som är en nyhet från just Livly! Kollektionen är inte släppt än men bör komma inom kort. Har dock inte luskat vidare i när exakt 🙂 Någon annan kanske vet?
 
 
PoP kommer äntligen med en tubhalsduk i ull och dessutom ett pannband! Till de minsta (på önskelistan här till bebis nr 2!) släpps världens sötaste mössa samt tossor och vantar. Dör så gulligt ♡
 
 
 
Räven är en hit som kommit både hos Mini Rodini & KappAhl! Den översta bilden publicerades på instagram (av @petterssonemma_) för inte så många dagar sedan och kort därefter började den florera på facebook i diverse barngrupper som en “villhöver”-outfit. Tröjan har inte dykt upp på KappAhls hemsida än men har börjat packats upp i vissa butiker, leggingsen finns på hemsidan men inte i alla butiker (än). Tillsammans med både beige- och gröna rävar från Mini Rodinis AW17 drop 1 blir det riktigt snygga kombinationer. Vill man utöka med de sköna tishorna har KappAhl just nu 2 st för 99 kr, ord pris 79 kr st. Den svarta farfarströjan får haka på för att den är tunn, prisvärd och går att matcha med allt!
 
 
Blockstripe, finaste och SKÖNASTE ränderna som producerats ❤ För första gången släpper Mini Rodini kläder i Tencel® som är ett ännu skönare och tåligare material än jämfört med exempelvis modal som Mini Rodini tillverkat kollektioner i tidigare. Självklart ser Mini Rodini till att höja priserna ungefär en femtiolapp även detta släpp, men är det så här bra är det faktiskt värt det. Mönstret finns i det mesta så som tröja, body, leggings med mudd (baby), leggings utan mudd, klänning och mössa. Jag villhöver överdel samt underdel till både Leon och bebis!

 
Tinycottons (överst) och Bobo Choses (båtarna) är två favoritmärken som också precis släppt sina senaste kollektioner. Dock fastnade jag personligen inte för så mycket från Bobo’s kollektion som jag ofta upplever som mer “retro” men från Tinycottons har det kommit mycket fint som bland annat “Shoo Worries” ovan, lamorna och grid-kläderna i mörkblått samt brunt. Hela kollektionerna hittar ni på bland annat babyshop.se om ni vill se mer.
 
 
 
Sist ut är världens bästa sko, “Iggesund” från Kavat, som kommer i en ny snygg blå färg, den ûberfina nya Mini Rodini-väskan i grönt & höst / vinterkängan “Oden EP” från Kavat! Alla tre tipsen passar perfekt till förskolan / skolan nu i höst, Iggesund är en vattentät sko med högt skaft som är lätt att ta på och dessutom går att tvätta i maskin utan problem och Oden är fodrad men har en uttagbar innersula i kombinerad skinn/ull. Här hemma kör vi Iggesund och verkligen älskar den skon, den funkar i så gott som alla väder och perfekt för lek och spring!
 
 
Hoppas ni gillade inlägget, hör av er om det är något annat ni skulle vilja läsa om! 😘
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jessi.se

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats