Alla väntar (v41) | Jessica Anshagen
jessi.se

Jessica Anshagen

Annons

Alla väntar (v41)

3 dagar över BF (40+3).
Status: Inga värkar eller några andra känningar. Jag tror att bebis har ställt in.

God morgon. I morse när jag lämnade Leon på fsk undrade pedagogerna vad tusan jag gjorde där, hehe jaaa bra fråga! 😛 Vi går alla och väntar på att L ska titta ut och alla frågar hur det går, tillslut blir man ju lite less men samtidigt förstår jag att man frågar. Och det är helt okej 🙂

Men nu har jag i alla fall bestämt mig för att inte haka upp mig på att jag gått över tiden (och vara bitter över det), utan istället siktar jag på ett nytt datum och det är måndag nästa vecka den 2 oktober för då har jag gått 10 dagar över BF och det är lika många dagar som jag gick över tiden med Leon. Känns på något sätt lättare att tänka framåt så här. Så i dag blir det bara en lugn dag hemma, ska passa på att vila och inte göra något speciellt

img_7514.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jessi.se

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats