Att bara vara vi | Jessica Anshagen
jessi.se

Jessica Anshagen

Annons

Att bara vara vi

Jag tog en promenad till förskolan i dag och hämtade Leon och efteråt tog vi en omväg till en lekpark som ligger i närheten. Vi upptäckte den i förrgår när vi skulle gå en extrarunda på vägen hem och den är alldeles toppen att leka vid. Har jag tur så sover Ludde fortfarande när vi gått dit och då kan jag fokusera all min uppmärksamhet på Leon vilket känns bra både för mig och helt säkert även för honom. Han har ju ändå varit själv med oss i två år och nu slåss han om uppmärksamheten med sin lillebror, vilket såklart är något helt nytt och troligtvis lite märkligt för honom.

Och det märks när vi är där i lekparken att han gillar tiden bara han och jag har tillsammans. Ludwig sov hela tiden som vi lekte så under en timme kunde jag göra precis det som Leon ville utan att behöva gå iväg och “bara mata” eller “bara byta blöja”. Vi gungade, byggde sandkakor och hoppade på stubbar. Vi satt nära varandra i sandlådan och emellanåt ville han hålla min hand. Det var en viktig och riktigt mysig lekstund och även om vi leker mycket tillsammans hemma efter förskolan när Ludwig är vaken, så tror jag det är jätteviktigt att Leon kan fortsätta få någon timme här och där med enbart mig. Så jag kommer fortsätta ta den där omvägen förbi lekparken på vägen hem från förskolan 💕

img_8158.jpg img_8155.jpgÄlskar dig mest av allt, världens finaste älsklingskille 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jessi.se

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats