Budget och utgifter | Jessica Anshagen
jessi.se

Jessica Anshagen

Annons

Budget och utgifter

Hallå. En väldigt lugn dag hemma, efter att ha flängt runt den här veckan känner jag att det är skönt att få sitta inne hela dagen, bara fixa med tvätt och varva med några koppar kaffe framför serier innan det är dags att hämta Leon. Har precis ätit lunch och funderar på att göra en tredje kopp kaffe hehe, alltid gott med en kopp efter maten trots att det hann bli två stycken redan innan… Har kollat ikapp gårdagens avsnitt av PH och nu ser jag senaste avsnittet av Grey’s Anatomy men funderar på om jag kanske borde träna istället. Blev en ganska lång promenad i går och då är det skönt att sträcka ut kroppen efteråt, samtidigt är det ju väldigt skönt att bara sitta på soffan 😇 Ludwig sover men har gjort det hela fm så när han vaknar blir det svårt att fokusera på yoga.

Har passat på att göra lite administrativa delar nu när jag hänger hemma, bland annat har jag reklamerat en jacka jag köpte till Leon för ett tag sedan, innerfodret har spruckit innan vi ens hunnit använda den (var troligtvis så när vi fick hem den) och nätbutiken Lilla Mode där jag beställde ifrån var supersnabba och har redan skickat mig en ny jacka inklusive retursedel så jag kan skicka tillbaka den defekta. Sådan service älskar jag, folk som är serviceminded! Känns som det finns allt för få sådana nu för tiden… 

Dessutom har jag betalat några räkningar och börjat fundera på en budget för julklappar. Jag har nog aldrig haft en budget tidigare utan shoppat hej vilt men i år känner jag att jag inte har råd att lägga hur mycket som helst plus att jag då hellre vill köpa mer genomtänkta paket som inte drar iväg i pris men inte heller är onödiga. Jag älskar att handla julklappar men det är många att handla till nu så kommer få tänka till lite extra. På min egna lista står inte så mycket än så länge, jag hade gärna gått på massage och skämt bort mig med en dyr ansiktskräm men känns som jag prioriterar bort mig själv just nu, så blir det ibland 💕

Och det här kom jag hem med till barnen i går. Skötunderlägget är från Lager157’s senaste babykollektion.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jessi.se

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats