Bus med morföräldrarna | Jessica Anshagen
jessi.se

Jessica Anshagen

Annons

Bus med morföräldrarna

God kväll. Har precis bäddat ner mig under täcket och ser verkligen fram emot att sova. Även om jag får sova väldigt bra på nätterna (Ludwig vaknar vanligtvis vid 01.30, 04.30 och 06) så känns det att jag är ovan och i dag svider det rejält i ögonen.

Vi har hängt hos mina föräldrar sedan lunch, tidigare på morgonen var Mange & Leon på knatteskutt och när de kom hem packade vi ihop, åt lite och åkte sedan iväg. Vi stannade till vid Kötthallen som ligger i Viksjö (Järfälla) och handlade med oss supergod hängmörad entrecote till dagens middag. Bor ni i närheten eller någon gång har vägarna förbi rekommenderar jag verkligen att ni stannar till där, superbra priser och mycket sjysst ställe!

Hos mina föräldrar har Leon lekt för fullt, jag kunde ta en powernap och så har vi ätit gott både till lunch och middag. Stannade kvar så det blev bra för Leon att sova i bilen på vägen hem och väl hemma kunde vi bara bära över honom till hans säng utan att han vaknade. Nu när Ludde också somnat kände vi att det var lika bra att gå och lägga oss så nu är vi båda nerkrupna 😊 I morgon har vi inga speciella planer än så länge, skönt med en obokad helgdag.

Hoppas ni haft en fin lördag, sov så gott 💕

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jessi.se

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats