Gravid vecka 38 | Jessica Anshagen
jessi.se

Jessica Anshagen

Annons

Gravid vecka 38

Fredagar innebär att vi kliver in i en ny vecka och nu börjar det verkligen närma sig (37+0), även om det fortfarande känns väldigt långt bort med en förlossning. I helgen fick en vän tvillingar och just nu är en annan inne och blir igångsatt. Som jag längtar till värkarna börjar sätta igång här, känns så spännande i och med att jag vet så mycket mer denna gång än jag gjorde med Leon!

Just nu har vi precis kommit in efter att ha tagit ett avslappnande bad i spabadet ute på baksidan, har hållit igång hela dagen så det var jätteskönt att kliva i där. Kroppen tar verkligen slut snabbare nu och känns mycket tyngre, det känns speciellt när jag sitter ner att jag inte kan sitta för upprätt för då är det trångt med magen. Annars är väl allt ganska bra, har fortfarande lite halsbränna så tuggar en del Novalucol och kan inte äta speciellt stora portioner plus att jag vaggar fram, men förutom det så mår jag bra 🙂 Mina järnvärden var dåliga och på väg neråt ett tag men efter att ha börjat äta järntabletter varje dag har det blivit mycket bättre. Bebis är fixerad sedan några veckor tillbaka och jag har till skillnad från tidigare börjat få lättare sammandragningar och vid något enstaka tillfälle känt något som jag tror kan vara förvärkar. Nu är bebis färdigbakad och ska bara lägga på sig vikt så det är bara fortsätta vänta 😊💙

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jessi.se

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats