Gravid vecka 39 | Jessica Anshagen
jessi.se

Jessica Anshagen

Annons

Gravid vecka 39

Då har vi tagit oss in i vecka 39 (38+1) och nu börjar det ju verkligen närma sig! Varken jag eller Mange har nog egentligen förstått att vi snart kommer vara fyra i familjen, det gör vi nog först när vi får hålla vår lilla prins i famnen 🙂 Fick en fråga om hur jag känner inför den förlossningskris som varit där man inte får plats när det är dags, men jag känner mig lugn och hoppas på att september ska innebära att det värsta har lagt sig… Finns ingen idé att noja, jag kan ändå inte påverka läget när det är dags så får ta det då helt enkelt och se vad som gäller.

I natt var en natt då jag hade väldigt mycket förvärkar, jag lyckades sova lite men varje gång jag vaknade till hade jag den där mensvärken i ryggslutet, sedan om det betyder att något är på gång eller inte vet jag inte utan jag är inställd på att det kan dröja några veckor till. Min halsbränna är ungefär lika illa som tidigare, finns inte så mycket jag kan dricka som inte ger mig extrem halsbränna men som tur är lindrar Novalucol direkt. Det har blivit en heeeel del paket under denna graviditet.

Jag har sagt i flera veckor att BB-väskan ska packas men har hittills ändå inte kommit till skott, men i morgon ska jag se till att lägga ner allting inklusive min journal som jag fick från MVC senast ifall vi skulle behöva föda i exempelvis Stockholms län, Bålsta tillhör ju Uppsala län så det är Akademiska sjukhuset vi kommer vända oss till i första hand när det är dags. Jag har en tid inbokad hos MVC i nästa vecka sedan hoppas jag att vi inte ska behöva ta oss dit något mer innan vår Ludwig är här!

Så nu när det är så kort tid kvar – vad tror ni om födelsedatum, vikt & längd? Lämna en kommentar med er gissning! 😃

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jessi.se

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats