Gravid vecka 40 | Jessica Anshagen
jessi.se

Jessica Anshagen

Annons

Gravid vecka 40

6 dagar kvar till BF (39+0).

img_7224.jpgimg_7223.jpg

Så har vi klivit in i graviditetens “sista” vecka, ja i alla fall sista veckan innan beräknad födsel, sedan hur lång tid det egentligen är kvar är ju ganska omöjligt att veta. Tyvärr.

Jag har haft några nätter med förvärkar, i natt var en sådan natt, men jag lyckas ändå somna om och när jag vaknar på morgonen är det borta igen. I går fick jag hem ett ekologiskt hallonbladste som jag beställde via graviditetskollen.nu (ni hittar det HÄR). Även om jag vet att alla dessa påhitt om att få igång en förlossning är mestadels myter tycker jag att hallonbladste har många andra fördelar, som t ex att det ska minska blödningen vid en förlossning, snabbare läkning, hjälper produktionen för riklig bröstmjölk osv osv. Finns säkert hur många olika källor som helst men jag har inget emot att dricka detta te så från och med nu blir det 3-4 koppar om dagen 🙂

Annars mår jag bara prima förutom att jag är väldigt trött och det är jobbigt att stå upp för länge. Vikten verkar ha stannat, ligger just nu på +14 kg men känner mig inte besvärad av dessa extra kilon så tror att de sitter på “bra” ställen. Med Leon kunde jag återgå till mina vanliga jeans bara någon vecka efter förlossningen och jag tror inte det kommer vara så annorlunda denna gång heller.

Jag har ett besök inbokat hos barnmorskan fredag nästa vecka, det är samma dag som BF så vi får väl se då vad status är. Jag hoppas ju verkligen att Ludwig ska titta ut någon dag innan den 22a, men jag är samtidigt inställd på att jag lika gärna kan gå över tio dagar som med Leon. Vi får väl se helt enkelt 🙂

Och ni, missa inte tävlingen på min instagram där ni ska gissa födelsedatum, längd & vikt på bebis! Fin fina priser tävlas ut från Pandia Smycken! 😀

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jessi.se

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats